Nansnnsnsn Kızlar herkese merhabaaaa 🙋♀️ Doğum İznine ayrılacağım 2020 yılında doğum yapıp doğum parası alan varmı ? Toplamda Ne kadar Aldınız Ve doğumdan sonra mı rapor bitincemi Ücret Yatıyor Bilgili Anneler Cevaplarınızı Alabilirmiyim ❤️🌸
DilanDag Nansnnsnsn doğumdan sonra doğum raporu ile SGK’ya gidiyorsun en fazla bir iki ay sonra ücretin hesabına yatıyor, ya tek sefer, yada iki parça olmak üzere :)) Bizde 23 haftaligiz 32 haftada iş göremezlik raporu Alicam işimin ağır olmasından dolayı
EbruCnr Nansnnsnsn Alacağın ücret maaşına bağlı canım. Çalıştığın firmanın muhasebesine istersen Doğum öncesi raporunun parasını ayrı alman için onaylatabilirsin ya da tüm rapor süren bitince toplu yatar. Ben 28 nisanda doğum yaptım. 37. Haftaya kadar çalışmıştım. 38. Haftada doğum yaptım. 1 haftalık doğum öncesi rapor param geçen hafta yattı
Nansnnsnsn DilanDag Hayırlısıyla iznine ayrılır bebeğini kucağına Alırsın İnşallah 🥰 Ne kadar yatıcağını biliyormusun peki ☺️
Seda5892 DilanDag canım senin muhasebeci raporunu geç onaylamış😊 ben doğum yaptım raporum onaylandı bir kaç gün sonra doğum öncesini aldım. Doğum sonrası raporum da bitince aynı şekilde oldu😊
Damlaozyol DilanDag DilanDag Doğum raporunu çalıştığın şirkete verip onlar işlemi halletmiyor mu kendimiz mi hallediyoruz işlemleri
Sekuhan DilanDag hesaba derken benim banka hesabim yok. Ptt den alabilir miyiz. Alamazsak hangi bankadan alınıyor. Siz nerden aldınız
DilanDag Nansnnsnsn geçenlerde forum da benzer bir konulu postta bir muhasebeci annemiz doğum ücretlerinin 7bin TL civarı olduğunu söyledi, tabi yatan sigorta pirimlerine göre değişiklik gösterebilirmiş
DilanDag Damlaozyol iş göremezlik raporunu iş yerine veriyorsun, doğumdan sonra doğum yaptığına dair aldığın belgeyi SGK’ya veriyorsun
Nansnnsnsn DilanDag Canım Ben bu ay sonunda çıkıcam Doğum iznime Doktorumun verdiği raporu iş Yerime Doğumdan sonrada doğum belgesini sgkya mı vericem
Seda5892 Damlaozyol canım raporla alakalı değilde bu süt parası ve çocuk yardımı parası ya onun için eşim doğumdan sonra sgk ve sosyal hizmetlere başvurmuştu
Nansnnsnsn Anladım doğum öncesi rapor dediğin nasıl oluyor tam anlamadım 4 aylıkmı yoksa doğum öncesi 8 haftanınmı alıyosun
DilanDag Nansnnsnsn evet iş görmezlik raporu iş yerine vericeksin o SGK’ya bildirecek doğumdan sonra aldığın doğum belgesi ile SGK’ya gidiceksin
Damlaozyol Doğum öncesi raporunu ve doğum sonrası raporunu işyerine veriyorsunuz onlar onaylıyorlar sizin biryere gitmenize gerek yok benim muhasebecim bu şekilde söyledi