efeninannesi5 30 haftalıpım ve hala cinsiyet öprenmedim pazartesi gidicem ultrasondan önce hareketlenmesi için ne yapmalıyım
Elifozmen33 efeninannesi5 cikolata ’ye evden kontrole gitmeden once ye su ic hastaneye varinca doktorun yanina girmeden de cikolata ye su ic hemen gösteriyor benimde ayni oldu gostermedi sonra gosterdi oyle
efeninannesi5 RuzgarsMommy virüs sebebiyle ayrıntı uktrasona giremeidm canım 3 doktor erkeğe benzetti ama yüzde yüz diyen yok minnoş biraz utangaç galiba göstermedi
efeninannesi5 RuzgarsMommy sen cinsiyetini öğrendin mi canım daha önce tahmin falan yaptılar mı ne kadar doğru çıktı
RuzgarsMommy efeninannesi5 bana ikili test sırasında bakarken kiz gibi dedi sonra 16 haftamda erkek dedi erkek kaldi 😁
efeninannesi5 RuzgarsMommy banada 2 li test yaptıpında 17.haftadaydık erkeğe benziyor büyük ihtimal erkek bence de kız olamaz dedi kemik yapısına göre söyledi o
Annisko efeninannesi5 çikolata yeyin ise yarıyor💞🎀 ben 11.haftamda öğrendim kızımın olacağını şimdi 32 haftalık olduk
Ruviiseem efeninannesi5 ikizlerimden biri de göstermedi doktor çikolata ye dedi 2 litre de su içtim sıkışık olunca daha rahat gözüküyormuş biraz tuvaletini tutabilrsin 🌸