arkadaşlar 15 haftlk gebeym idararda protein kacagi cok cok az vi miktrda var dr aslında hiç bisy demedi ben eve gelnce tahlilde kendim gordm protein kısmında pozitif değilde trace yazyo az bisey demekms sknti olsa dr um derdi sanrm bidahaki gidismde sorucm neler yapmam gerek beslenme vs korkyrm bu ilerler diye

Nisa66 içime su serptinz teşekkür ederm bidahaki ay tekrr yaptrcm kan idrar endişem acaba yükseltmi hani şeker falan yukselyo sknti buda sknti gerçi dr hic bisy demedi ben evde fark ettm protein kısmında trace yazdıgini

Iremsyn99 sizin haftanızda benim de idrar tahlilim trace çıkmıştı doktorum bana 20. Haftadan sonra tansiyon ile birlikte protein kaçağı olursa bizim için önemli dedi. 20. Haftaya kadar idrar kültürü önmeli demişti. Nitekim 20. Haftamda tekrarladım testi ve bu süreçte 3-4 güne 1 tansiyon takibi yaptım çok şükür bir sıkıntı çıkmadı idrar da protein de negatif çıkmıştı. Endişe etmeyin kısacadı 20. Haftaya kadar sıkıntılı bir durum değilmiş

Cansummm anldm cok teşekkür ederm tansiyonlrm ı bende takip edyrm genelde düşük tansiynn çıkması sknti sanrm tekrr cook sagolun 🥰

Iremsyn99 protein kaçağına yüksek tansiyon da eşlik ediyorsa ciddi problem olur ama sadece protein kaçağına varsa ıdrarda onun belli bir sınırı var sınırı geçmezse birşey olmaz Allah’ın izniyle

Iremsyn99 evet canım tansiyon 14/9 ve üstü olduğu takdirde doktorunu mutlaka aramalısın geçmiş olsun ☺️