efeninannesi5 Cinsiyeti yüzde 100 öğrenmeden önce mesela kıza benzetip sonra değişen oldumu 30. Haftadayım 3 defa erkeğe benzetildi ama hala göstermedi
Anneyim efeninannesi5 anlaşilan dogana kadar sürpriz olacak kendini baya gizlemiş minik kelebek Fotoğraf atar mısın bakalım
likapaa53 efeninannesi5 eğer devlet hastanesine gidiyorsanız bazı doktorlar cinsiyeti görüp yinede herşeye karşı kendini korumak için net bir şey söylemiyor malesef annemdede 9 ay boyunca koz ama emin değilim demişti özele gidince kız demişti net 🙈
efeninannesi5 Melike4089 12 haftalıkken yüzde 70 80 erkek dendi 17 haftalıkken kemik yapısından büyük ihtimal erkek dedndi 5 buçuk aylıkken de erkeğe benziyor denildi ama yüzde 100 denmedi hiç sizce değişirmi
Melike4089 efeninannesi5 değişeceğini sanmıyorum canım o kadar erkek dedilerse erkekdir bence kız olsa daha farklı oluyor drlar hemen anlıyor
efeninannesi5 likapaa53 bana zaten 2 tanesi şehir hastanesinde erkek dedi biri özelde erkeğe benxiyor dedi
efeninannesi5 Melike4089 inşallah cabım ya bunun yüzünden elim hiç birşeye gitmiyor alışveriş yapamıyorum pazartesi tekrar gidicem çikolata falan yiyim belki gösterir