Melek_trlmz1 10 haftalık oldum hala düşük tehlikem var doktora iğne verdi ama yinede çok korkuyorum gider diye 😞bu durumu yaşayanlarınız varmı neler yapmak gerek hep ayaklarım havada yatıyorum tek bildiğim o 😞 lütfen biraz bilgi verin
Ltbumt Melek_trlmz1 Progestan verdi mi doktorunuz acaba sadece iğne mi bu arada bol bol uzanmalısın WC de uzun süre oturma bir de ilişkige girme
Ltbumt Melek_trlmz1 verdiği ilaçlar düşğk önleyici inşallah bir sorun olmaz büyük ihtimal progestanı gerekli görmedi bir sonraki kontrolünüze kadar gerek kalmadıkça oturmayın bile sürekli yatış pozisyonunda olun nasipse rabbimin izniyle düzelir
1minik_mucizem Merhaba bende hamileyim 4+5 ama kesem görünmüyor adet lekesi gibi leke geliyor doktor düşük tehlikesi var dedi pazartesi gününe kadar uzan dinlen pazartesi günü gel keseyi görünce ilaç vercem dedi bekliyorum bnde🤦
Melek_trlmz1 1minik_mucizem inşllah rabbimin izniyle birşey olmaz ben 6 haftalıkken gitmiştim kesem görünmüştü ama karnımdan değil alttan muayene etti çok küçük olduğundan karından gözükmüyor dedi . Doktorunuz tek karnınızdan baktıysa belki görülmemiş olabilir
Gizemgizem25 Canım her kadın düşük tehlikesi gecirir stres yok yat bol bol rabbim nasip ederse olur sen önlemini al ama sakın üzülme üzülmekte cok etkendir düşüğe o yüzden sakin ol ve sürekli istirahat