Kızlar 1 haziranda sezeryan doğum yaptım..Hastaneyi kesinlikle tavsiye ederim ilk doğumum lokman hekimde olmuştu ordan da memnundum fakat ora özelse burası nedir bilemedim..
Doktorum hazırlıklı gel ama belli olmaz belki almayız demişti neyse sabah doğuma gider gibi gittik eşim ve ben muayene etti yatış verdi eşimin yanına gittim kan vermesi gerekiyordu o kan vermeye ben de nstye gittim..eşimi son görüşüm oldu taburcu olana kadar😐neyse beni aldı bir kadın çalışan ameliyata girmeden önceki sancı bölümüne götürdü yatış vs yapıldı ultrason muayene oldum tekrar sonra nst takıldı tabi giyinip kusandm ameliyat önlüğünü eşime ulaştım dedim aldılar diye eşimi kesinlikle yukarı çıkarmadılar.taşımacı petsoneller var aşağıda eşyaları getiren sizin eşyalarınızı yakınlarınıza ulaştıran..esime üzerimden cikardiklarim telefonum vs tüm eşyam gonderildi ve bebeğimin hastane çıkışı olan hazirhazirladigim mini çanta geldi..beni ameliyathaneye aldılar müthiş bir ilgi alaka vardı pamuklara sardılar sanki..ameliyattan hemen sonra bir bölüme aldılar orda ebe ilk emzirmeyi yaptırdı sonra servise çıkarıldım..odamda da hemşireler ilgilendi enzime konusunda ..uyusukluğum geçince kaldırıp giydirdiler yürüttüler bebeğimle kendim ilgilenebildim sonrasında..bu sırada eşime 2 saatte bir ulaşarak bilgi vermişler..ertesi sabah kendi rızamla imza vererek tabircu oldum..
Sorularınız varsa seve seve cevaplarım
Hayırlı doğumlar 💜