İyi gunler guzel anişlermz… Belki beni bilen bilir postlarçdan..cunki cok sorlar sorurdum😃 tabiki hepisi korkmnan ireli gelyordr..neyse baslym ben..
Bu ikinci hamlelymdi..5 yil evel ilk dogumum olmuşdu 8 aylik dogum yapmşdm şukur kuveze falan alinmadan kurtulmusduk…ve ikinci hamlelym de doktora giderken ilk kelimesi şu oldu 1 ci erken oldugunan bundada risk ola bilir onuncun her USM muaynede rahim agzini ölcdrmemi soyledi..öylede yaptm ilk vakitler de cok guzeı ilerlerken 26 haftamda rahim agzi birden 27 ye düsdü ve işde baslati korkular… Artik doktorum katiyen kalkmaman lazim dedi .. Öylede yaptim cok serumlar iyneler yedim..wC dişinda kalkmamaya calsdm ayaklarmi hep yukarya dayiyarak yatdim..hic bir dahi iş yapmadm .. Doktorm hep erken dogacaginan korktu önlemlerni al dedi ola bilir her an dedi ve o zaman henüz mart ayindaydk benm dogumum aslnda mayisda olmalydi..ve mart ayini korkularmla birlkde cikardk şukur..sonra nisan ayinida ayni şekilde her dakika olacaq korkusu vardi bende ama nisanda doktora gitdim bi baktik rahim agzi 37 olmuş ve artik korkun yok dedi gez dolaş dedi istedyn gibi ama ben yapmadm korkudan yine dikat etdm..dogumumu 10 mayis soyluyorlardi…ama benm kiz gelmek bilmedi..5 maysda doktora gitymde 2 kilo 800 qramdi kizim ve kiz cocuklar hep erken geler dediler .. Karnm hic kiz karnina benzeten olmadi cevremdeki her kes erkekdediler ama nafile😃 ve geldik artik 40 haftalara henüz hic bir belrti sanci kasilma filan yok…40+1 de doktorma gitdim yarin gel suniyle dogurtaym dedi ve altan muayn yapti 1 parmak aciklik vardi..ve ben bana biraz daha vakit vermesni soyledm oda o zaman 5 gun bekleyelm dedi eger olmazsa gel artik dpgurtaym dedi.. Razilasdk boylece..eve gitim şquat yaptim becerdgm kadar ve muayenenin ertesi gunnişanm geldi nasil sevndm anlatamam..ve birde bunuda belrteym doguşu baslatmak icin burda ne okudumsa yaptm ama bi faydasi olmadi😂 ve neyse 40+5 geldik ve o boyuk gun😃 ha birde dogumdan iki gun önce feci bobrek agrsi yasadm ben soguk falan olmuş.sandim ama dimeki bebek gelmeye hazirlanyormş.. Neyse sabah kalktim ve baktim belimde bacaklara vuran degişik agrm var ve anlamş gibiydm artik…ama düzensz ve geç geç vurub kecyordu..saat 6 gibi baktimki siklasyor ama hale canm cok yanmyor kocam işden geldi ve ben o sirada anemlerdeydm.. Aneme soyledm oda gidelm dedi istersen ben doktormla dansdm ve gel bakalm dedi ama agrm gale canmi actmyor vatsapda hale kizlarla konsyom gulutorm filan..nəysə bindik arabaya gitdik ben hala vatsapda gule oynaya kikirdasyom kizlarla😃😃 anemde soylyorki sen bizle dalga kecyon senin sancin filan yok .. Herhalde geri doneceyz dedi..neyse catdik ve doktorm muayene etdi ve 3 barmak yarim acls varmş ben şok…herkesde soylyorki sen guluyorsn sen dogurana benzemyon 😃 beni hazrladlar ve ebe dediki hadi gidelm ..nereye dedim doguş odasna tabi dedi..ben tacuble dedim ama benim dogrmak gibi bi hisdim yok ki drdim😃 yine gule oynaya doguş otagna gitdim ..ve catala cikdim..artik sancilar tavan olmusdu bende..doktorm geldi suyumu patlati ve perine masajiyla dogumu baslati..kizlar nasil kivranyorm catalda nolur yardim edin diye..doktormda saolsun elini vajinamdan cikarmadi hic 😃😃 Bu nasil masaj arkadas ömur boyu unutmam.. Ve bana ikin diyorlar…kac defa ikinmami hatrlamyorm cunki cok güç verdm bi ara sandimki bayilicam artik güç vermekden..vajinamda sanki bir taş vardida yere düsmüyordu gibi bir hisdi..ve son ikinmamda artik bi rahatlk his etdm bebeymi alib üstüme koydlar…ay o anlik telaşla bende alin bunu korkyorm demişim😂😂😂😂 ve gözlerni goordm nasilda bakyordu bana…alib giyndrmeye gotrdler cocugumu..bi tane tikiş düsdü..ve 22.05.2020 Deniz kozim kucagmdaydi..3 kilo 300. 50 sm dogdu guzel kizim…cok şukur saligi falan yeri deydi…26 haftan korka korka 41 haftalara gelib ciktik..Allah buyuk…ve şimdi guzel kizim mişil mişil uyuyor……happy kidsdeym artik…her kese salikli vaktinde dogumlar arzuluyram… Her jes bebişini salikla kucagna alsin…ve uzun oldu aff edin..kimin ne sorsu varsa sora bilir…ve yazdgm posta ne ise bir kusur oldsa afedin..Azerbaycanlyam…her kese burdan selam olsun öpulursunuz💗💗💗 ay balalarm😂