Sudeee07 Pişik kremi Göğüs ucu çatlağı için krem önerisinde bulunur musunuz arkadaşlar internetten sipariş edicem hametolün pişik kremini buldum ama bilemedim nasıldır
Fulyag Sudeee07 Göğüs ucu lansinoh gayet iyi pişik önlemede bepathol ve bübchen pişik olduğunda da sudocrem çok iyi geliyor
Evrenim Sudeee07 ben pişik kremi olarak bepantol severim 2tane yegenimdede hep onu kullandık hç pişik olmadılar. Göğüs ucu kremi olarakda lansinoh aldım ben
Evrenim Sudeee07 ben deepend aldım yani ek olarak ped almak istemedim. Ama illa ped olsun diyosanızda ben hep sleepy kullanırım normaldede
Sermhiante Sudeee07 depend almayı düşünüyorum lohusa pedi. Ben göğüs ucu için ıncıa markasını aldım çünkü içinde lanolin yok ve bebek için en iyisi ayrıca kakao yağında kullanmayı düşünüyorum. Pişik içinde mustela aldım
Fulyag Sudeee07 Depend almıştım ama kanamam çok olmadı ped de yeterli gelebilir biraz kanamanıza bağlı
2kizanasi Göğüs ucu lansinoh, doğum öncesi kullandım yinede yara oldu ama şuan bir tek o iyi geliyor, pişik için de sudocream tek geçerim 👌
edaaedaa33 Gögüs ucu kremi badger nursıng balm adında bitkisel krem aldm mucizevi bişe pişik kremi olarak da mustela aldım