annesivebebek Kızlar merhaba 22+5 haftalığız şuanda 24. Haftada şeker yüklemesi yapılıyormuş nasıl oluyor ne yapılıyor tedirginim biraz bu testi yaptırmalı mıyım yaptırmamalı mı sizin fikirleriniz nedir 🙏🏻🧿🦋
Ltbumt annesivebebek teneke kutu kola gibi doktorunuz uygun gördüğü dozda içecek veriyor içiyorsunuz 1 saat arayla şekerinize bakıyorlar …. bence yaptırmalısınız herhangi bir zararı yok 2 adet yediğimiz baklava kalorisi kadar bir şey gebeliğin ilerleyen döneminde bir problem çıktığında geç kalınabiliyor gebelik şekeri çok sorun çıkartıyor çünkü …
TAkilicci annesivebebek ben yaptırılmalı diye düşünüyorum en iyi doktorunuz bilir. Gazoz gibi bir içecek içiyorsunuz ve aç iken kan alınıyor 🤗
mysweetbaby annesivebebek ben yaptırdım elmalı soda gibi bir içecek veriyorlar onu içiyorsunuz 3 kere de kan alınıyor bir açken, içtikten bir saat sonra ve 2 saat sonra olmak üzere çıkan sonuca göre gebelik şekeri olup olmadığına bakılıyor
EmiriinAnnesi 27haftalıgım açıkcası bnde test için bile gidemedim hastaneye yüzlerce hasta var burda ne yazıkki en son 3ay önce görmüştüm bebeğimi kötü zamana denk geldik virüsten dolayı artıkta gitmem heralde zamanında geçti bkalım..
TAkilicci EmiriinAnnesi eğer yaptırmak isterseniz gidebilirsiniz ben 28. Haftamda yaptırdım ve virüsün tavan yaptığı dönemlerdi dışarda oturmuştum 3 saat içerde tutmadılar
Ltbumt EmiriinAnnesi bu kadar ara vermenize hiç anlam veremedim çok şaşırdım keşke gitseniz her yerde virüs var önlem alıp gidebilirsiniz