Aylinozseven Saadet02072015 canım ben 4 haftalık hamileyim henüz ama doğum yapan arkadaşlarımdan edindiğim kadarı ile dip balık türlerinin hepsi zararlı diyorlar
Serapmom Saadet02072015 Doktorum bana başından beri kesinlikle yemek yok midye dedi. 28. Haftamdayım ilk defa bu hafta canım istedi hayir dedi. Bence riske atma ihtimali bile olmamali yemeyin. İnternetten evde midye tarifine bakin aynisi olmaz ama en azindan bastırır sizi
Gizemhande Virüs döneminde hiç yemedim ama hamileliğimin başların da çok yedim sıkıntı yaşamadım ama herkesin bünyesi farklı canınız çok istiyorsa bir kaç tane yiyebilirsiniz
ipeginannesi Gizemhande herkesin bünyesinin farklı olmasıyla midyenin vereceği zararın hiç bir ilgisi yok. İnşallah sizin bebeğinize zararı olmamıştır. Ama midyenin iki açıdan riski çok. Biri içerdiği cıva, diğeri de hepatit ihtimali. Midye yenmemesi gereken besinlerin başında belki de 🤷♀️
MinnieMouse Icindeki civa cok zararli. Canin cektiginde baska seyler ye en azindan agzini bastirir, benim de canim cok istedi midye ama normalde bile yememek gerekirken hamilelikte yemek hic olmaz 🤭 disi midyeler adet dongusu yasadiklari icin dinen sakincali
RuzgarsMommy Balıkta bile her balik yenmiyor dip baliklarinda ki civarı orani fazla diye Midye tamamen zarrarli bütün civayi midye toplar.
Saadet02072015 Doğrudur bende iyi duymadım ama işte canı çekince insanın yemek istiyor ama bi yandan da bebeğimin sağlığını düşünmek zorundayım bilmiyorum ya çok zor hele ki bu durumda 😭
RuzgarsMommy Cok canı çeken sarma içi gibi iç yapsin evde fıstıkli pirinçli ona limon sık ye nefsin körelir