Babyveannesi 27haftalık hamileyim herkes günde 10kere oynuyorsa sorun yok diyor evet 10kere oynuyor ama bana çok zayıf geliyor oynaması,sanki gün içinde hep hareketli olması gerekiyormuş gibi hissediyorum ama benim kızım çok pasif bi problemmi var bilmiyorum :(
AybarsMomy Babyveannesi hareket hissediyorsan korkma . Narin bir kızçen olabilir belki ☺️ ama 30 dan sonra falan sertleşiyor mecburen hareket çünkü yer azalıyor onlar büyüyor ☺️
M_N_R Babyveannesi Endiwelenme canim.Bu haftalarda haraketleri zayif hiss etmen normal.Yavaw yavaw guclenicek
Dilaemrh Babyveannesi Kontrollerinde herşey yolundaysa problem yoktur😊 benim oğlum da öyleydi çok hareketli değildi. Ama 30dan sonra daha kuvvetli oluyor tekmeleri zaten karnına bakınca görülüyor😇
Babyveannesi Dilaemrh yolunda canım stresli zamanlardan geçiyorum o yüzden hep korkuyorum benim stresim kızımı etkiliyor diye
Gencos Babyveannesi canım sen stresli olursan senin stresin bebeğe geçer stres yapılacak ortamlardan uzak dur bende 35 haftadayım stres yaptığım zamanlar bebeğim hiç oynamaz sadece öyle kıpraşma hissederim ama stres olmadığı zamanlar hiç durduramazsın 😄 o yüzden boşver kafana takacak hiç bişey senin bebeğinden ve senden önemli değil 😘🥰
Babyveannesi MinnakLiva galiba canım bende sanki çok hareketli olması gerekiyomuş gibi stres yapıyorum konuşuyorum onunla biraz rahatsız ediyorum evham işte
HemsireAna Haftadan bildiriyorum 😂 o haftalarda henüz kilo almaya başladığı için zaten düzenli olmaz hareketleri, 30 dan sonra takip etmenizi ister doktorunuz zaten. Kızım mesela şuan hiç durmuyor ne gece ne gündüz sert sert hareketleri karnımı delecek gibi 😳
Sermhiante Yalnız değilmişim bende 27 hafta bitiyo artık ama hareketleri az geliyo tospamın daha şiddetli hissetmwliymişim gibi geliyo az az hissediyorum ama daha fazla olsun istiyorum sanki
Babyveannesi Gencos okadar doğru söylüyosunki ama olmuyo canım sorumluluklarımız ailelerimiz virüs bi boş verebilsem çok rahat edicem ben de ah yapamıyorum
Muberraonur Babyveannesi her bebek bir olmuyor sanırım kimi bebekler çok hareketli oluyor benimkinde çok hareketli değil