Merhaba 🤗 14 nisan da 10 haftalık birmdüşüğüm oldu doktorum hasan ulaştı izmirde yaşıyorum bu arada. Doktor bir liste vermişti o zaman hastane doğum ücretlerinin olduğu hepsini yazmak istedim.
kent hastanesi 5200
medical park 3.250
ata sağlık 2600
ege şehir hastanesi 1900
egepol hastanesi normal doğum 2600 sezeryan 2750
can hastanesi 2750
özel su hastanesi 1.750
listede bu şekilde yer alıyor. Bu arada düşükten sonra doktorun kan sulandırıcı iğneye başlarız dedi ama benden tahlil istemedi. Ayrıca düşükten 1 ay sonra kontrole gel dedi. 3 gün sonra aşırı kanama ve sancı oldu tavsiye üzerine dr.salim şehirali’ye gittim çok titiz ve sevecen bir doktor. İçerde parça kaldığını düşükten 7 gün sonra mutlaka ultrason muayenesi gerektiğini ve iyi ki kendisine gelip kontrol olduğumu söyledi. İlaçla parçayı düşürdük ufak kanamalarla geçti çok şükür. Antibiyotik kullandım düşükten sonra mutlaka verilmesi gerekirmiş. Genetiğe kan tahlilleri yolladık protein c aktivasyonuna bağlı pıhtılaşma olduğunu öğrendik. Bir sonraki gebelikte erken dönemde kan sulandırıcı iğneye başlıcaz. Doktor seçiminin önemini söylerlerdi ama pek üzerinde durmamıştım. İnşallah yakın zamanda tekrar bir gebelik haberi paylaşırım burdan sizlere 💖