Esen16 Bizde 19 haftaliğiz arkadaşlar lütfen yardım karnim cok sertleşiyor 3 günden beri dr gittim sıkıntı yok dedi ama baya aşaği doğru baskı oluyor sizlerdede oldumu hiç cok tedirgin oluyorum
Ceren00 Esen16 benim de sertleşme zaman zaman oluyor ve normal mi bilmiyorum ama çok hareket ediyor bayağı bayağı hissediyorum bende doktora gidince soracağım
muhendisanne1 Esen16 canım gayet normal benim de sürekli olmasada bazen hafif üşütmeden kaynaklı da olabiliyor çok sertleşiyor gazda sıkışıyor malum bağırsaklar çok fazla yer değiştiriyor
Hyry97 Esen16 üşütme gazdanda sertleşiyo şişiyo çok baskı olursa vajinaya dr git detaylı ultrasona kadar yorma kendini uzan dinlen
Gunsss Cansummm bebekler gün içinde annenin hareketi ile saplantıdan sıvı içinde sürekli uyutmuş anne dinlenmeye geçtiğinde uyanır hareketlenirmiş.
Hyry97 Gunsss ben uzanınca başlıyo hareketlere ama ne hareketler batmalar oluyo Aşağı baskı yapıyo artk doktorn birisi sürekli istarahat et dedi erken doğum riskin olabilir dedi progestan yazdı yatacaz bi süre bakalım rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inş🙏🙏🙏
Hyry97 Cansummm normaldir sen kendini iyi hisset o önemli bebeğin hareketleri 28 de bile düzene girebiliyomş benim oğlan çocugu o yüzdenmidr bilmem sürekli hareketli bazen gün içinde hiç hareket olmuyo bi kere falan oluyo