Bkttttt Merhabalar kızlar. Ben İstanbul’da yaşıyordum ve Ankara’ya gelin geldim yaklaşık bir sene oldu ama henüz alışmış değilim. Sizlerle tanışıp arkadaş olmak isterim☺️🌸
Behll_drl Bkttttt hoşgeldiniz😊 ben de ekim sonu kasım başı annesiyim 18+4 üz🥰 eryamanda oturuyoruz kızımız olcak inş hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza🙏
Bkttttt Merve_volkan merhaba ☺️ Burda henüz hastaneye gitmedim yaklaşık 4 ay kadar annemin yanındayım İstanbul’da. Hangi hastaneye gideceğimi de bilmiyorum açıkcası. Doğumu da İstanbul’da düşünüyorum çünkü burda tanıdığım yok maalesef 🥺
Bkttttt Gizemito merhabalar bende keçiörendeyim. ☺️ Yakınlığı hakkında çok bilgiye sahip değilim de yakındır herhalde batıkent😌
MerveK06 Meriwa tavsiye edeceğiniz doktor varmı acaba 18+5 haftaligiz bizde pazartesi gitmeyi düşünüyorum
Bkttttt Behll_drl hoşbuldum. Amin inşallah benim de Eylül sonu Ekim başı kısmetse 22+5 benimde minnoş bir kızım olucak🌸🥰
Beray99 Bkttttt Hoşgeldin bende Ankara keçiörendeyim aynı haftadayız 22+6 benimde oğluşum olucak inşallah. Eylül sonu Ekim başı 🙏🥰