12prensannesi Kızlar 40 haftayı geçen varmı ben artık tükendim valla hastaneden geldim bugün pazartesi ye gün verdi artık suni çekmeye bile razıyım 😭😭
Semay 12prensannesi bnde 39+5 günlük hamileyim hala tık yok bana da salı gününe kadar gelmezse gel dedi
Mentuglale 12prensannesi bugün 40 oldum ve çok bunaldım pazartesi randevum var doktora diycem suni verin gelmeye niyeti yok bide artık tehlikeli haftadayız kaka yeme durumu oluyor korkuyorum 😣
Nurdankadir 12prensannesi Bugün 40+5 bende hala doğuramadım.Dunden beri hastanedeyim nensanci var ne açılma.Bugun suni verilecek inşallah açılma olurda normal doğurabilirim.
2kizanasi 40+3te suyum gelmişti benim :) Son günler çok zor sabırlar diliyorum merak etmeyin hepsi geçiyor 🐣
Nurdankadir 12prensannesi Bugün 40+5 bende hala doğuramadım.Dunden beri hastanedeyim nensanci var ne açılma.Bugun suni verilecek inşallah açılma olurda normal doğurabilirim.
Halekd 12prensannesi bende 40+3 oldum bugün hastanedeyiz. Suyumuz biraz sınırda dedi doktor. Şimdi Nst sonucuma bakacak eğer risk görürsem yatış dedi ama nst sonucu iyi gelirse en fazla 3 gün daha dedi. Hayırlısı bakalım çok heyecanlıyım. Hayırlısı ile alalım kucağımıza hepimiz 🙂
__meczup__ 12prensannesi 33-34 de yalancı sancılarnz oluyor muydu? Kasılma tarzı yada nst de çıkmayan ama hissettginz tarzda ?
Nurdankadir 12prensannesi Dünkü rahmi yumuşatmak için alttan verdikleri suni işe yaramadı bende bugün bidaha verdiler bakalım damar yolundan buda ise yaramazsa sezeryana dönecek cumadan beri hastanede yatıyorum
Halekd 12prensannesi bana da salı günü yatış verdi suyumuz azalmış. Salı suni ile başlayacağız. 40+6 oluyoruz salı günü 🙂
HlmeMahmut1- 12prensannesi 40.3 benim de canım bende aynı dertten muzdaribim hiçbir belirtim bile yok daha alttan da bakılmadı hiç açılmam varmı bilmiyorum 🤦
Nurhayatymnli 12prensannesi banada oyle dedi ptesi en gec dogurman lazim o zaman ne sekilde dogururz artik bilmiyorum ama o gun kesin olcak 9una birakmam dedi
SerraKr 12prensannesi ben de ilkini 40+4 te suniyle doğurdum ama bu sefer beklicem ne zaman isterse gelsin. Suni zor iş ya