Aselyagmur ElanrBlkc ilk dogumda alttan muayne olmadım hic..ikincinde oldum ertesi gece dogurdum..bunda bakalım ne olcak
ElanrBlkc Merveensar beni çatala çıkarmadı sedyede baktı. Ama doğum anımda çatala çıkmak çok zor bence.
Aselyagmur ElanrBlkc insalah canım bebek bekleyen tüm anneler insalh hayırlısıyla sağlıkla bı avazda bebeklerini kucaklarına alirlar..31 oldum innaki şimdi doğurmak istiyorum bazen o kadar uzun geliyo ki bana zaman gecmiyo bide havalar sıcak insan rahatlayamiyo
Ezom65 ElanrBlkc ya yurtdisindayim ilk bastan beri hep alttan ultrason yapiyorlar daha sonra enfeksiyon varmi yoku diye allatn bakiyor cati muayenesini zaten 3 4 kere yapuyor biktim valla doktora gitmek istemiyorum son randevum ayin 9 da iaallah olmadan dogururum
Lydia ElanrBlkc ayy böyle rahatlatan anne adayları iyi ki varlar 😂😂 bıktım bu forumda korkutan iç karartan şeyler okumaktan. Bende 37+1 deyim hala yapmadı hiç çatı muayenesi. Korkuyordum burda yazılanlar yüzünden, rahatladım biraz 😀
Gamzedngdn Lydia banada yapıldı salı günü hissetmedim bile görmesem yapmadı sanardım. Hala burda acıyanları okuduğum aklıma geliyor acaba düzgün bakmadı mı ebe diyorum çünkü gerçekten hissetmedim korkma 😀
Destinaroza ElanrBlkc bnde bu gun oldum valla hjssetmiyor bile insan o kadr abartiyorlardi burda gerci korkmuyrdum eşten daha kotu deil zaten😊
sedersengul Bende çarşamba günü oldum sohbet ederken oldu bitti bile sadece baktıktan sonra ufak bi sızlama oldu ama bence o da sedyede bacakları açmaktan kaynaklı. Korkulacak bir şey yok🤷🏻♀️