ygmurnurd 1Anne_ sağol canim benim doktorumda 3 hafta sonra ogrencez ama 5.hafta kesin dedi bizimkisi gosteriyomus eğer böyle gösterirse hemen öğreniriz dedi
ygmurnurd Dilara8228 konuşma üslubu denen şey var ama burda ne güzel yazıyorlar tahmin yürütemedim diye yüzyüze olsak pat diye konuşulur ama burda yazmadan kaç kez düşünüyoruz kırmamak için .
Merve0808 ygmurnurd Allah hayırlıca kucağına almayı nasip etsin canım sağlıklı sıhhatli olsun bebişlerimiz tahmin yürütemedim ama 🥰😘😍
ygmurnurd Merve0808 sağol canim benim yazman yeter amin kuzum sende sağlıcakla kavuş inşallah 😘☺️😘☺️😘☺️
Dilara8228 ygmurnurd 5 parmağınızın 5i 1 değil ki kuzum keşke herkes ince düşünenbilse dünyanın hali böyle olmazdı
Ftmnrsy ygmurnurd instagramda kesin cinsiyet tahmini diye bir sayfa var bir sorun isterseniz. Genelde paylaşılan postlarda taa ilk haftalardan bilindiği söyleniyor
Nesrin54 ygmurnurd hic bir bilgim yok bu konularda ama benim oglum olcak ve o haftalarda tipi daha farkliydi Sirf bu yuzden ben de kız gibi dusundum :) Tipi derken daha iri goruntu anlamnda kastediyorum❤