Sermec27 sizin durumunuz nasıl benimle aynı mıdır bilmiyorum ama benim perdem çok büyüktü ve sağ taraftaki rahmim çok küçüktü sol nispeten biraz daha büyüktü. Doktorum bu şekilde hamile kalırsan bebek 12. Haftayı görmez demişti ve eğer sağ tarafa yerleşirse 6 7 haftalıkken gelişemez kalbi durur ve seni zehirlemeye başlar bunu fark etmeyebilirsin bile demişti. Ben de hemen ameliyat oldum Allaha şükür çok rahat geçti. Geçen hafta dikiş attırdım çünkü rahmimde perde olmasının yanında rahim ağzım da çiftti ve onu ameliyatta kestiler. Rahim ağzı kesildiği ve hamilelikte sürekli kanamaya sebebiyet verdiği için dikişi attırdık. Allaha şükür bir sıkıntımız yok Allah izin ederse 36 37. Haftalarda sezaryen ile bebeği almayı planlıyor doktorum. Bu süreçte en önemli olan şey kesinlikle ve kesinlikle doktor. Benim doktorum çok iyi, ameliyatı kendisi yapabileceği halde yapmadı ve bu ameliyatta daha tecrübeli birine ameliyat ettirdi, hamilelik kontrolümü kendisi yapıyor. En başından sonuna doktorunuz sizin sağlık öykünüze tam anlamıyla hakim olduğunda her şey çok daha rahat ve kolay oluyor.