ArasveAnnesii Yasin Kışın kirazı çok istemiştim, rüyalarıma girmişti üstelik 😂 Sonra dondurulmuş sipariş ettim ama o da pişmanlık oldu benim için 😅 Daha sonra erik, şeftali, üzüm, karpuz derken çok şükür onlara isteğim ilerlemeden yaz geldi hepsine kavuştum 😍
buseyusuf27 Yasin erik istedim hatta istanbuldan getırttım 😁 sonra karpuz istedim 70tl verıp almıstı esim 😁🙈 yenı cıkmıstı daha bunları yedım sonra kayısı kıraz cılek falan ıstedım ne ıstedıysem cok sukur buldum yedım 😊 kızım olucak 🥰
Meral-5866 Yasin kışın ortasında vişne 😊vişne hoşafı yapıp soguk soguk içtim 😊hamileliğin ilk haftalarında tabi bilmiyorum hamile oldugumu köfte patates pizza hamburger (2 menü üst üste devirdim). Su böreği tepsiyi koydular önüme. Bide turşu salatalık allahım neydi o günler 😊ara ara aş ermelerim oluyor karpuz kavun yeşil erik kiraz 😊şuan deli gibi kiraz olsa da yesem dedim
Afyonlu02 Halka tatlısı aşerdim aşırı derece ama 3 aydan sonra doktor sakatat ciğer yasak etmişti canım sonra ciğer kavurma çekti halada dışarı çıktıkça kokusu gelir