Arkadaşlar merhaba. Doğum hikayemi sonra yazacağım ama öncelikle belirtmek istediğim durum var. Doğumun planlı sezaryen olarak 20 mayıstı fakat baş bebeğim iki gün önce gelen nişanla gelmek istiyorum dedi 🤗 sabah kalktığımda regl olmuş gibi özel bölgemde ılıklık ve karnımda hafif ağrı vardı, bir baktım kırmızı kahverengi karışık bir akıntı gelmiş. Doktorumu aradım hazırlıklarını yap gel dedi doğum olabilir dedi. Bir gittim ki hastanede sancılarım arttı ve doğuma girdim. 37+5te bebeğim dünyaya geldi boynuna üç kez kordon dolanmış karnımda daha fazla kalması onun için daha riskli olabilirdi ki, çok şükür iki gün de olsa önce geldi. Doğduğunda bir süre geçici solunum sıkıntısı yaşadı ama çok şükür şu an kollarımda. Demem o ki nişan geldi diye oturup beklemeyin belki doğum gelmiştir, bebeğin doğması gerekiyordur vs. Mutlaka doktora gidip görünün. Bu arada ben hissetmemişim ama zaten benim sancılarım da geceden beri varmış ve doğum sancısıymış o kadar net hissedemedim doktor doğumdan sonra çok sancı olduğunu söyledi. Hamilelik çok güzel, bebeğinizi kucağınıza almak daha güzel 🤗 herkese hayırlı doğumlar diliyorum