Asu22 Merhabalar adetime bes gün var bugün sabah kalktığımda akıntıyla karışık açık kahve akıntım gelmiş sizce adet mi yerleşme kanaması olabilir mi anlayamadım
Seda5892 Asu22 ikisi de olabilir canım😊 ama benim ilk gebeliğim de öyle gelmiştinbebde adet oldum sanmıştım 😊
Bbee2929 Asu22 canım umutlandirmak gibi olmasın ama benim de bu gebeligimde böyle oldu kahve lekelenmeler oldu bende ya adettir yada kimyasal gebeliktir dedim hic ihtimal vermedim megersem kızıma hamileymisim🤭
zeome önce gebelikten emin olmak gerekmezmi enfeksıyonda olabılır adete 5 gün var daha varlığı yokluğu bılınmıyor bile
Asu22 zeome ne demek istediğinizi anlayamadım adetime daha çok var gecikme yaşamadım şuan zaten test yapmam mantıksız olur sadece başıma ilk kez geldiği için sormak istedim
zeome Asu22 daha gebelikten emin deyılsınız adetınizede daha var demek istedıgım enfeksıyonda olabılır vajinal enfeksıyon oda olabılır
Asu22 zeome tabi ki olabilir zaten soru bunun üzerine fikri olan var mı diye merak ettim bebek istediğim için de yerleşme kanaması aklımın köşesinde kalmış sormak istedim
Bbee2929 Asu22 adetime iki gün kala başladı iki haftaya kadar da devam etti kahve lekelenme şeklinde Rabbim kucağını boş bırakmasın canım
Semanur27-K Asu22 canım benimde adetime iki gün var ve benimde lekelenme geldi bnde bilmiyorum ne olduğu şuan