Nur8lina Gulsumhira ben gittim bı sure ama çok yoğun çok bekliyodum birakdim capaya gidiyorum orda çok memnunum çok ilgileniyor
yagmurclk Gulsumhira duygu Hastanesi’nde yeşim hanim çok iyi diyorlar ama o da kalabalıkmış. Ben başarı hastanesine gidiyorum doktordan memnunum ama doğum için duygu hastanesini seçeceğim büyük ihtimal.
Gulsumhira Nur8lina çapa ücretli mi oluyordu nasil randevu alıyosun?lutfen bilgilendirir misin doğumun ordami olucak?
Nacarserap Gulsumhira bende memnunum cevremdeki tanidıklarimda o doktor kontrolunde dogum yaptilar onlarda memnun canim
pembeblog Gulsumhira Evet güler yüzlü her sorulara cevap veriyor . Içerde kısa tutmuyo konuşuyor . hep yoğun kapısı bence geneli seviyor o doktoru
Nur8lina Gulsumhira doğumu orda yapicam inşallah ücretli değil çok ilgikiler istersen bana instagramdan yaz Utku8nurrr hesabim
Gulsumhira pembeblog ben duygu hastanesine gdiyodum ayten hanima ama soru sorduğumda yanindaki asistanı cevap veriyor sinirim bozuldu.peki orda dogum yapmayi dusunuyomusunuz? pembeblog