Mmunvvr ben cogu belirtiyi gecirdim zaten test gunu doktor hamilesim yatirip falanca ilaca baslayim dedi daha testim negatifmi pozitifmi belli degil ne yatmasi ya daha testimin sonucu yok ortada yatamam ben dedm testi yaptim ciktim testten sonra 2 gece daha atesim cikti sonra sadece ara ara nefes darligim ve cok siskinligim devam etti saglik mudurlugu aradi pozitif diye aile hekimi birkac gun hergun aradi sonra 2 gunde bir aramaya devam etti ilac falan kullanmadim sikayetin artarsa hemen 112yi ara diyolardi evde maskeyle dolastim yemek yaparken eldiven kullandm kizima yemek verirken ayri eldiven kullandim o sekil dikkat ettim evim cok kucuk ayri odada yasama imkanim yoktu zaten o sekil dikkat ederek gecirdim 1 mauista negatif cikti ama.hala nefes darligim siskinligim devam ediyo doktor dedi bi sure etkisi devam eder sonra kaybolur korkma dedi bide hamilelikte bunlari yapar ikisi bir olunca seni zorluyo biraz dedi babam kohastanede 9 gun Ytmisti hastaneden cikali yarin 2 ay olacak ona 3 kere dahabtest yapildi negatife döndukten sonra ve siskinligi nefes darligi daha yeni gecti nadiren arada nefesim daraliyo diyo yeme icme cok onemli vitaminler sebze meyveler vs. insaAllah sizde kolayca atlatirsinz cok uzun oldu hakkinizi helal edin