Scb Popcap bende acil sezeryan oldum ilk normali denedik akşamdan sabaha kadar sancı çektim en son gelmeyince sezeryan oldum iyiki denemişim iki doğumunda zorlukları varmış bunu tecrübe ettim o sancıları çekmek zor ama simdi düşününce iyi ki diyorum sezeryani genel oldum mecbur uyandigimda hemen gördüm oğlumu onu görünce zaten herşey bitiyo 😍 ilk yürüyüş zor gerçekten sora yürüyüş yaparak tabiki bunada alışıyosun evladın için onunla ilgilenmek beslemek için inan her şeyi unutup yapiyosun güçlü olmaya çalış her zaman bunu başarırsan hic biseyden korkmazsın seninde hayırlı doğumun olur inşallah güzelce sağlıkla evladına kavuşursun 😊
Ssultann Popcap canım ben normal beklerken sezaryen oldu iyi ki de sezaryen olmuşum 1 hafta 10 günde toparlandım illa ki ağrın sızın oluyo her ikisinde de ama bence rahatlık sezaryen 😌
Ruviiseem Popcap bende şurda bi köşede bekleyeyim ikizlerim 3 hafta sonra sezeryanla alınacak vakit yaklaştıkça aldı beni bi korku 😒😒
Brberelf Popcap valla bende epidural sesteyim oldum sanki doğum yapmamışım gibi çok rahat ve güzeldi içimi rahat tut anlatıldığı kadar korkunç yada acı verici bş durum değil İnan ki çok rahat
2kizanasi 6 gün önce kızımı spinal sezeryanla kucağıma aldım, hiç ameliyat olmamış gibiyim. Normal bekleyip, 40saate yakın suni çekip sezeryana döndüğüm için biraz üzüldüm sadece :) keşke ta ilk başta olsaydım.
Filizz35 Bende sezaryan oldum ve ne kadar ağrı olursa olsun ben bebeğimi kucağıma her alışımda hiç bi ağrımı hissetmiyodum ve evet ilk yürüyüş zor ben ayaklarımı hissediyorum artık yürüyebilirim dedim ona rağmen kalktım ama ayaklarım tutmadı ilk yürüyüşten sonra hep kendim kalktım ve bütün gece hastane koridorlarında yürüdüm 1 haftaya toparladım abartılacak kadar korkacak bişey yokmuş onu anladım. Beni o kadar korkutup o kadar strese sokmuşlardı ki ameliyathane de bebeğimi gösterdikten sonra tansiyonum çıkmış bayılmışlar yani o kadar duyarsız insanlar vardı korku panik stresten başka bişey yaptırdıkları yok yani
Anneyim Popcap canım ben 3 tane sezeryan dogum yaptım ve hepsinde de daha ameliyat tan cıktıktan sonta yürümeye başladıktan sonra oturmadım her işime kendim koştum cok şükür hiç zorlanmadım belki de cok zorlansam bu kadar dogurmaz dım ya 😀😀eylülde tekrar dogumum var Allah nasip ederse inşallah bunda da cabuk toparlarım
Happymama Kizlar bende yeni sezaryen oldum ameliyatla ilgili bi sorunum olmadi yurudum falan hemen ama cok hareketli olmama ramen ayagim bacagim sisti benim bi odemlendim su iciyorum bol bol ama ayak bilekten bogum bogum yasayan oldu mu hic benim vucut farkli bi tepki mi verdi. Hamileligimin son haftasi zaten bi miktar sismisti ama yuk azalttik daha bi sisti 😬
Zeynepkrt Popcap biraz kendinle alakalı sanırım dirençli ol eminim kolay olacak 💕 ben sezaryen oldugum zaman 3-4 saat sonrası uyusuklugum gecti ağrım basladı rahim agrısı hemen topladıgı için küçülme nedeniyle agrıymıs bu 1 saate yakın sürdü ama hemen müdahale ettiler agrı kesiciler filan sonra yürüdüm hiiç sıkıntı olmadı inan ki hemen kalkabildim 🥰 eve cıktıgım ilk gece bebegimin üstünü kendim değiştirdim ben bunu yaparım dedim ve sonrasında hiç zorlanmadım adet sancısında ki her ay hastanede bir gün yatan ben o yüzden kalbini ferah tut kolay atlatacagına inan 💞🥰🥰