Nesizade05 Arinna ben joie Serina aldım henüz Dogum yapmadım ama herkes elin ayağın olacak dedi letgodan tertemiz buldum bi tane 400 tlye
Beyis Arinna ben prego trio almayı düşünüyorum kuzenimde var cok memnun hem mama sandalyesi oluyor hem elektrikli müzikli otomatik salıncak babymall da var bir bakın derim
Buse91 Arinna e bebekten baby plus tango modelini aldım ben titreşimi de var kolik bebekler için çok beğendim öneririm☺️
Eozydn Arinna e bebekte Baby plus comfort salıncak var ona bi bakın derim fiyatı yükselmeden gayet uygun fiyatı 379₺ bi fiyatı var ben Doğum yapmadım ama tavsiye üzerine aldım memnun kalan baya kişi var bi bakın bence ☺️ Pille veya kabloyla çalışıyor müzikli kendinden sallanan
Beyis Arinna fiyatlar uçmuş biraz 1700 civarı ama mama sandalyesine ayrı para vermezsin hem aynısını e bebekte yapmış ordanda bakabilirsin 800 fiyatı şuan stokta yok belki mağazada vardır
Suheylaipek Ben oğlumda joie serina kullandım otomatik salıncak lı 2 sene önce 800 e aldım suan kızım durmasa onndada kullanıcam sapasağlam duruyor benim hayatımı kurtardı resmen kesinlikle tavsiye ederim gündüz sürekli içindeydi ve cok güzel uyurdu 🥰
buseyusuf27 Arinna ben bundan aldım canım gayet guzel dıger pahalı ana kucaklarıyla hemen hemen aynı fonksıyonda ve cok uygun fıyatıda bence bakmalısın 8 hazıranda tüm herseye zam gelecekmıs. https://resimyukle.link/i/gz9eE
Arinna buseyusuf27 buna baktım canım. Ama titreşim yok bunda da otomatik sallanabilen özelliği var sadece
gulumse0611 Joie sansa aldım iki tane ikizlerime özelliği serinaya göre daha fazla 1100 tl biri ama çok iş görür gbi 🤗🙏🏻
Perihanvdt Arinna prego galaksiye bakın çok araştırdım.tabiki 4moms gibi değil ama fiyatı uygun 1000/1200 civarı.joie alıcaktım ama içi çok küçük kullanışlı gelmedi
Ruviiseem Arinna bende düşündüm bi ara almayı 4moms çok çok güzel ama ikizlerim olucak o kadar yatırımı ona yapmak istemedim bütçenize göre Chicco ballon ve Prego Gaby de bakabilirsiniz ben lazım olursa onlardan birini almayı düşünüyorum