Elif63 Beta hcg ölçümlerim Pazartesi günü 31 çarşamba günü 39 cuma günü 49 şeklindeydi. Doktor sağlıksız gebelik olabilir dedi. Bu süreçte dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir dedi. Rahim duvarı kalınlaştığı için de biraz bekleyelim ölçüm yapmaya devam dedi. Dış gebelik olursa geç olunur mu beklemek. Bu şartlarda gebeliği sağlıklı devam edem oldu mu
Eliftmzkrkmz Elif63 günden güne iki katı artması gerekir diye biliyorm ben. Bende ilk 25ti doktorum iki günde bir test istedi sürekli iki katına cıkcak demişti. Çıktı ve sağlıklı olarak gördük. Sizinki az gibi geldi ama tabi hayırlısı olsun 🤲🏼
brcaky Bende daha az artıyodu, 32 haftalık hamileyim şuan ve oğluşum şükür sağlıklı. Geç döllenmeydi benimki ayrıca her bünye aynı beta artışını göstermiyo dedi doktorum, sizinde böyledir içiniz rahat olsun🙏🏻
ilseng Geç döllenme olabilir. Sayı 200 lere vs çıktığında iki katı şeklinde artacak insallah. Son adet tarihiniz nedir
brcaky Elif63 en son baktırdığımda 5.haftaydı ve 6binlerdeydi değer. Ama ilk öğrendiğimde 29,48 iki gün sonrasında 29.58di yani sizinki kadar bile artmadı. 2 günde bir gelme 10 gün sonra gel demişti doktor. Folik asit için çok yormayın kendinizi kalp atışını duyana kadar
Elif63 brcaky benim 19 Mayısta yumurtlamam olduğu için henüz 4hafta gibi gözüküyor. O yüzden son bugün ölçtürdüğüm değer 49. İnş sizin ki gibi olur. İlk gebeliğimdi. Çok üzüldüm o yüzden.
brcaky Elif63 yükselir canım merak etme geç döllenmedir erken öğrenmişsindir bende bu değerleri gördüğümde ilk 3-4 haftalıktı. 1 hafta 10 gün bekle bidaha kan ver
Elif63 ilseng ya ilk başta polikistik içinde çok korkmuştum ama ilk denememizde nasip oldu. Kısmet böylesineymiş..
ilseng Elif63 bende olmaz diye korkuluydum ama çok şükür rabbim nasip etti. Hamile kalabiliyormuşuz en azından öyle düşünelim 🥰 insallah keseyi falan görürüz
Elif63 ilseng inş gerçekten elhamdulillah nasip oldu. Olunca neden ben demiyoruz. Hayırlısı rabbimden