Halekd Buse91 canım bana salı günü yatış verildi. Suni ile başlayacaklar. 40+6 oluyoruz salı günü çok heyecanlandım hayırlısı bakalım. Bu arada halâ ziyaretçi yasak ve sadece 1 kişi refekatçi kabul. Doktora dedim ki gelip illa girmek isteyen olursa falan da almazlar dimi dedi ki öyle birşey olursa direkt kovarım 😂
Buse91 Halekd çok sevindim sağlıkla gelsin bebiş😇 kolaycacık güzel bi doğum olur inşallah🙏 Çok sevindim sizin adınıza olması gerekende bu zaten. Selda hanım kovar biri gelirse eminim😀
Degisken Kızlar , doğuma giderken ben sadece eşimle gitmek istiyorum.ama kayınvalidem beni almadan gitmeyin diyor. Yani beraber gidince yerleşeceğim odaya alıcaklarmı kapıdan gerimi yollayacaklar anlamadım? Bilenlerden cvp bekliyorum.
Halekd Degisken ben doktora sordum almıyoruz sadece tek refekatçi dedi gelen giremez dedi ama hastaneye göre değişir herhalde. Hatta doktorlar bu sakinlikten çok memnunlar küçücük odaya 10 kişi birden doluşuyorlar sırf kendi merakları için inşallah hep böyle gideriz dedi benim doktorum 🙂
hulyatkknt Halekd haklisiniz valla benim kayınvalide doğum için adana dan gelecek kadın evden çıkmıyor kalabalık ortamlara girmiyor virüs bulaşmasın diye o kadar dikkatli hastaneye de sadece eşimle gitmek istiyorum iki hafta önce sorduğumda yasaktı bir kişi dışında. Bebek mevludunu de inşaallah kısin virüsten tamamen kurtuldugumuzda yapicam gelmek görmek isteyen o zaman gelsin dedim anneme.
Halekd hulyatkknt olur mu benim annem herkese haber veriyor. TeyZemde halamda virüs yokmuş insanlar beni merak ediyormuş Muş Muş bende Mevlüt ancak kışa doğru düşünüyorum. Ama hastanede ziyaretçiden kurtulsam evde kurtulamayacağım. Annem yüzünden 😕
hulyatkknt Halekd haklisiniz zor eşim bu konularda takıntılı beni hastane dışında dışarı çıkarmadığı için annem bişi diyemiyor birde kronik hastalığim var annem bi geçen bizim damat çocuğu olunca gözünden sakınacak buldumcuk olacak deri bir zahmet anne ilk çocuğu birak da olsun deyince bişi diyemedi 🤣