BuFi2012 Bayanlar günaydın. Birşeyi merak ettimde.. Toplu taşıma araçlarını kullanıyormusunuz gebelikte ? Otobüs minibüs
1987gokce BuFi2012 minibüs hariç bütün toplu taşıma araçlarını kullanıyorum. Kisa mesafeleri yürüyorum 😊
DuyguAlalm BuFi2012 Otobüs, metrobüs kullanıyorum ben. Metrobüste oturabiliyorum ilk duraktan bindiğim için, ama otobüste mümkün değil. 18 haftalığım, hamile olduğum da belli olmuyor. Yalnız otobüs dur kalk dur kalk mahvediyor, aşırı bulantı yapıyor 🙁
zehra33 BuFi2012 ay ben her gün metro ve minibüs kullanıyorum işe giderken tabi dönüş de aynı🤯 tıkış tıkış olduğu için tiksiniyorum ben 8,5 haftalığım daha o yüzden ayakta duruyorum sürekli bazen çok yoruluyorum ama ya
Aydaozk Bende kullanıyorum hepsini ama kimse hamile diye yer vermiyor malesef. Genelde o belirlenen koltuklar da dedeler neneler oluyor😊😊
Semirayldrm1 Aydaozk oturmak bizim en doğal hakkımız ben oturan genç varsa kaldırıyorum 😄😄 hiç onlardan teklif bekleyemem açıkçası İstanbulda hele trafikte ayakta duramam 😄😄
firdevs Aydaozk İzmir de yaşıyorum bizim burda da hep toplu taşımalarda dedeler neneler var nereye gidiyor bu dedeler diye de espri konusu olmuştu İzmirliler arasında 😂😂
Aydaozk Semirayldrm1 yok kız gecen hamile kadına ben yer verdim baktım göbeği benden fazla kadın zor duruyor ayakta 😊 istanbul da Allah kolaylık versin canım yol bitmek bilmez o trafik de
Aydaozk BuFi2012 ellerinde telefon kulaklarında kulaklık sen ayıl bayıl istersen hic umurlarında değil
Sltnbl Aydaozk aynen ya telefon ya uyuyorlar bende aynı dertten müzdaripim 7 aylık olduk görünmeyecek bi göbüşüm de YÖK ama kimsenin umrunda olmuyor ayakta gidip geliyorum mecbur
Aydaozk Sltnbl hani bazen diyorsun yazık acaba erken işe mi gitti yada sınavı vardı çalıştı uykusuz kaldı. Ama yok bazıları yüzüne baka baka oturuyor bide ayakları ön koltuğa dayıyor sanki hiç inmeyecek gibi
Sltnbl Aydaozk aynen valla hergün aynı durumu yaşıyorum Suratına aval aval bakıyor telefonla oynuyor uyuyor onların görgüleri ve vicdanları artık bişey diyemiyorum
hande123 Ben kullanmıyorum ama şunu biliyorum ki ön koltuklar yaşlı ve hamilelerin yer vermiyorlarsa kaldırın kalkın yerimden diye onların utanmadığı şeyden siz asla utanmayın benim başıma gelirse yaparım valla
Sltnbl hande123 dolmuşlarda öyle bir ayrım yok insanlarda utanma yok ki kalk desen mecbur muyum diyorlar
Aydaozk Sltnbl onlara hayat sanal alemden ibaret olduğu için hayatta ki bazı nezaket kurallarını öğrenememişler. Hepimiz evlat yetiştirecez allah hayırlı evlatlar nasip etsin bilinçli anneler bilinçli gençlik demek
Sedaasel Bende 36 haftalık hamileyim baya belli göbeğim her hafta hastaneye gidiyorum sadece yüzüme bakıyorlar sonra konuşmaya telefonla oynamaya devam ediyorlar çok anlayışsızlar ya. Ben hamile halimle benden yer isteyen teyzeleri biliyorum
Aydaozk firdevs aynen aynen bende samsunda oturuyorum burda da aynı manzara 65 yaş üstü bedava biniyor bidee her durakta 5-6 tane biniyor 😊😊