UrasEgeninannesi Civcivannesi- 20.haftadan sonra yapılıyor genelde. Sağlık ocağından arıyor ebe. Aramadıysa da siz arayın gün veriyorlar 😊
_Koncuy_ Civcivannesi- canım genelde herkes 20. Hafta da gidiyormuş, ebem beni 17. Haftamda çağırdı 😏
vuslat2611 Civcivannesi- 20. Haftadan başlıyorlar. Şu hastalık zamanından dolayı benim 21-22 hafta arası olmuştu. İkinci dozu da ortalama bir ay sonra yapıyorlar ama sağlık ocağından aramaları lazım sizi. Devamlı görüştüğünüz bir ebe yokmuydu
Civcivannesi- vuslat2611 18. Haftada aramislardi beni bir buçuk ay daha erteleyebiliriz virüsten dolayı dedi şuan 22 hafta oldum pazartesi gitmeyi düşünüyorum artık geç de kalmak istemiyorum
vuslat2611 Civcivannesi- kesinlikle daha fazla erteleme. Daha 2. Dozu olacaktır çok geçe kalmasın. Sağlıkla kucağına almanı dilerim 🙏🏻
_Koncuy_ Mervella34 normal bir durum mu bu postta olduğu gibi daha önceki postlarda hep 20. Hafta deniliyor çünkü
Mervella34 _Koncuy_ Hemşireye sorduğumda sorun olmadığını zaten bu haftalarda yapıldığını söyledi 🤷🏻♀️