AsliMaY burcinberen canım benim şöyle oldu adetim bitti 1 gün sonra ilişkimiz oldu başkada o ay olmadı 2 yaşında kızım var o hastalandı falan derken o ay öyle geçti bidaha ilişki olmadı takvimden takip ettiğim için biliyorum. Adetime 6 gün kala pembe bi akıntı geldi hemen şüphelendim çünkü asla şaşmaz adetim senelerdir böyle ertesi gün test yaptım 2 ci çizgi çok netti eşimde bende şaşırdık. Çünkü kızım yumurtlama günümde olmuştu bu adetten hemen sonra olunca demekki olabiliyomuş dedik. Erken yumurtlama olmuş. Yani olabiliyor böyle şeyler
burcinberen AsliMaY İnşallah benimde öyle olur bende biraz daha zaman geçsin öyle test yapayım çıkar mı bilmiyorum ama 😊
AsliMaY burcinberen Amin canım Allah razı olsun inşallah sizede hayırlısıyla rabbim gönlüne göre versin canım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏😍 hadi bakalım haber edersin bizlerede güzel haberlerini bekliyoruz
burcinberen AsliMaY İnşallah nasip eder rabbim ve ben size hemen haber vereceğim inşallah burada çok teşekkürler 🌸😍
handesen73 burcinberen sikayetlerden bi 15 gun sonra test yapin 7 gun cok erken dolenmesi 10 gun suruyor biraz bekleyin kendinize dikkat edin bakyiniz iciniz rahat degil kan testi yapin onda hemen belli olur eczanelerdeki testlerde belli olmaz
burcinberen handesen73 İnsallah canım bekliyorum biraz zaman geçsin test yapacağım inşallah çok teşekkür ediyorum 😍🌸
handesen73 Ftmnrsy pembe olmasi cogunlukla gerlesme kanamasidir diyr biliyoruz koyu kirmizi olmasinda Allah nasip etsin insallah
AliSilan Ben adetten sonra hamile kalmıştım adetime de 12 gün kala hamile oldugumu idrar ve kan testiyle öğrendim. İhtimal vermedim hamile kalacağıma ama o kadar çok belim ağrıyordu ki Bi test yapayım dedim silik çizgi çıktı hamileydim çok şkür Allaha ❤️🙏🏻
Wonderanne burcinberen aslında idrar yolu enfeksiyonundan suphelenildi kan alındı adetin ilk gününden 14 gün sonra kanda çıkmadı ama varmış işte çünkü ilk kandan 4 hafta sonra ikinci kan verdim sonuç 10.000lerde çıktı demek ki kana geç çıktı ilk kanda negatif olunca birde şey ben evlendigim ay hamile kaldım düğünde adettim yani o yüzden ihtimal vermiyordum
Cucu2015 burcinberen o dönem adetlerim çok kısalmıştı. Maksimum 4 gün sonra ilişki olmuştu. Hamile olduğuma ihtimal vermediğim için 5+1’de öğrenmiştim. Hatta adet günlerim kısaldı kist falan mı var diye doktora gidecektim. Ama koku hassasiyeti ve bulantı artınca bi test yapayım bari demiştim. Çizgi siyah çıkacaktı neredeyse ben burdayım diye bağırıyordu 🙈😂😂
Deletedmom316 Eliftmzkrkmz kan testiniz kaç cikmişti ? Ben yumurtlamamin 13 14 cu gunu testde çook silik gordum kan verdim 17.38 çikti henuz qzdetime 5 gun var çok korkuyorum yukselir bu rakam dimi 😔
burcinberen Deletedmom316 Ya ben 8.gün kan testi yaptım çok erken yani 🤭O güzden negatif çıktı biraz daha bekleyeceğim tekrar yapacağım
burcinberen Deletedmom316 Sizde ne tür belirtiler oldu bir de siz demi adet sonrası ilişki oldu acaba
Deletedmom316 burcinberen sadece gogus hassasiyetim var beyaz sut gibi akintim var ve yumurtlama testi yapmistim ben adetimin 14 15 ci gunu yumurtlama gormuştim