egeanul Ececem ayy bende 2 hafta sonra yaptırıcam ikiliyi demek 335 tl maşallah😅 muayene de 135 tl artı bide bana demir serumu takılcak derken ettimi 500🤣😂
Eddaliko egeanul canım o kadar para ödeme oraya özel labaratuvarlar var yapan bostanlıda biolab var ordan fiyat al ben orda yaptırmıştım 150 liraydı sanırım 2 ay önce
egeanul Ececem ciddimisiniz?inanamıyorum ya yok artık bi can hastanesi var diyorduk o da zam yapımca tam olmuş büyük ihtimal diğer testler felanda zam yapılmıştır.
egeanul Eddaliko eşimin doktor takıntısı bar canım maalesef illa gittiğimiz doktor olacak başka hastane vs istemiyor pahalı mahalı yani madem göndermiyor ödesin ne diyim artık
egeanul Mervee35 en başondan beri aynı doktora gidiyoruz herşeyimi biliyo takip ediyo ondan istemşyor canım maalesef
Ysmn35kmsl egeanul ben gecen sene 200küsüre yaptırmıştım bu sene zam gelmiş her şeye muayene ğcreti bile 165 lira geçen sene de doktorum şebnem hanımdı devam ediyorum ona bende 3hafta sonra ikili yaptıracağım
egeanul Ysmn35kmsl inşallah bebeğiniz sağlıklıdır canım bende iki hafta sonra gidicem 24 ünde bakalım ne kadar ödicez ekstra serum takılacaktı kansızlık için baya tutacak sanırım
Ysmn35kmsl egeanul amin inşallh sizde sağlıkla alın kucağınıza bize bilgi verin madem önce gideceksiniz bizde ona göre dolduralım cüzdanı😃