Kevserr42 [silindi] biraz daha duram dedum cnm ilçe olunca hmn gidemiyorum esimde iş geregi maalesef hastane uzak 2 saatlik yol ailemde uzak bana kiz da var derkn agrilsr iyce artsin da
[silindi] Kevserr42 ay kan geldiyse kesin geliyo seninki hadi bakalım saglıkla kucagına alırsın inşallah bende bekliyorum 10 dkkada bi sancım bakalım düşcekmi 10 dkkadan 😊
Kevserr42 [silindi] açılma hisedebiliyon mu sn cnm ya bnm suyum gelmedi agrim var hafif de kan fln gldi de acilma varsa hisediliuomu ki
[silindi] Kevserr42 açılmayı hissetmezsin kuzum anca gittiğinde ebe veya doktor bakar söyler ama sancın varsa açılma oldugu içindir bana ebe açılman ilerledikce sancılar artar demişti 🤷♀️
Kevserr42 [silindi] cnm bn hastane gitcm birazdn agrim artti 10 dk bi oldu bi görünem### açılma fln varmi baktirip gelem bi😂
[silindi] Kevserr42 bende gitmekle gitmemek arasındayım sancılar sıklaştı bekliyorum haber et banada 🙈
[silindi] Kevserr42 bende gidicem bugun gece bıraz sıcaklık geldi çamaşırıma baktım hafiften ıslanmış bugun sabahta oldu bi sıcaklık geldi yine ıslanmış sancılarda yine 10 dkkada bi kahvaltı yapim gidim bi bakalım suyum filanmı acaba