Nacarserap bebegim_28 20 haftadan asağıya âşı olmayin… banada sağlik ocağı gun vermişti ve o zaman 17+2 oluyordum doktoruma soyledim… hahir kesinlikle erken dedi sağlik ocağına düşük tehlikem var doktorum izin vermiyor de 20. Haftayı bekle dedi bana…
Yaseminilter Nacarserap bende sordum doktoruma sıkıntı olmaz 18 inden önce olursan sıkıntı olur demişti çok şükür bi sıkıntı da yaşamadım
Nacarserap Saglik ocakları bu yanlışı neden yapiyor anlayamiyorum bende erken tarih verince şok olmuştum… erken olunca düşük riski oluyormuş bu bakar basitmi bu yanlışı yapmak
bebegim_28 Nacarserap yaa 2 defa düşük yapmış biriyim Allah korusun ben ebeye sorayım da ona göre gideyim bari
Yaseminilter bebegim_28 18.ci haftadan sonra çağırmaya başlıyolar. Bende 18 de olmuştum. Sıkıntı yaşamadım valla sordum hatta hemşireye koruma amaçlı olduğu için 18.ci haftadan itibaren vurabiliyoruz dedi.
DamlaNur29 bebegim_28 valla kuzum hiç bilmiyorum ki yani ne desem yalan olur doktoruna arayıp sorsan daha iyi olur hani numarası falan varsa
Babyy1S bebegim_28 ebe ye gittm sordum 17haftada aşı yazıyor dedm 20.haftada gitmem gerekliymis tetenoz aşısı degilmis eski saglik ocagim kafasına gore yazms
ArasveAnnesii bebegim_28 17. haftada gittiğimde sadece kilo tansiyon izleme yapmışlardı bende daha sonra 20.hafta da tetanoz aşısı için çağırdılar. Onda da hem kan tahlili veririm hem aşı olurum gitmişken diye düşündüğüm için aç gitmiştim. Hemşire aşı öncesi karnın açsa bebeğin kalp atışını duymamız zor olabilir o zamanda aşı yapamayız gibi birşeyler demişti bana. Tabi kalp atışı duyuldu aşı oldum o ayrı konu
Akty0753 bebegim_28 tatanoz aşısı icin çok erken ben 20. Haftamda yaptirdim geneldede 20 haftalarda yapiyolar size erken başlamişlar🤔
Miniginannesiiii1111 bebegim_28 ben bebeğin hareketlerini tam hissedip yaptırdım doktorum öyle söyledi
bebegim_28 Miniginannesiiii1111 dayanamadım doktoruma pazartesiye randevu aldım ona sorup pazartesi öyle gidicem
Nktozkn Kızlar 20.haftadan önce yaptırmayın yazıldığı için doktoruma mesaj attım gelen mesajı olduğu gibi paylaşıyorum Merhabalar annesi 16. haftadan itibaren güvenli kabul edilir yaptırabiliriz ☺️☺️
Babyy1S Nktozkn canm bugun sordum 16 haftadan itibaren yapılıyor dedi ama 20haftada gelmeni tavsiye ederm daha iyi olir 20haftada dedi