bebegim_28 Kızlar haftaya salı sağlık ocağında ilk aşımı olacam 17+2 oluyorum tahlil verirken aç karnına sabah gidiyoruz ya aşıda aç tok farkediyor mu sabah veya öğlen olması
bebegim_28 ozge76 bilmiyorum ki ebe aradı 9 haziran 9 temmuz iki tane aşı olacakmışım sanırım tetanoz aşısı
bebegim_28 Dlktpl ala ala diğeri de 9 temmuzda dedi oda 21 22 haftalık falan oluyor 2 aşı olunuyor değil mi
Eda_aydgdu 20.haftada olmustum bende tetenoz aşısını aç tok fark etmiyo ama özellikle tahlil yapcaksa aç git canm bidaha gidip gelmessin tahlil yapmssa kilonu olcup bebegin kalp atisini dinliyo o kadar
bebegim_28 Sera34 yani 20 haftalıkken merhaba sizinde neyse gideyim de erken derse 1 2 hafta daha beklerim artık 😐
bebegim_28 Nese_krc ama bana not aldırdı 9 haziran ve 8 temmuz aşı ağustos 18 kontrol Ekim de bi tarih verdi o da kontrol dedi zaten kısmetse kasımda da doğum
DamlaNur29 bebegim_28 20 haftada oldum ben geneldede herkes öle olmus ikinciyi dün oldum 25. Haftada erken değilmi bebeği hissettikten sonra yapıyolar genelde hatta hemşirem bana en son ne zaman hissettn dedi bende az önce tekme attı dedim heh iyi o zaman dedi
Mutlu_hamis DamlaNur29 bencede senin dediğin doğru banada sordular bi kaç gündür hissediyorum dedim yarın gel dedi 18+6 da oldum haftayla bi alakası yok
bebegim_28 Mutlu_hamis hareket mi etmesi gerekiyor ben 2 gün önce pıt oıt diye bişey hissettim ama hareket mi bilemedim kafam karıştı ya🤔
DamlaNur29 bebegim_28 valla kuzum hiç bilmiyorum ki yani ne desem yalan olur doktoruna arayıp sorsan daha iyi olur hani numarası falan varsa
_Koncuy_ bebegim_28 yani bana da aşı için gel dedi ikiz gebeliğim var değişiyor mu bilmiyorum ama anlamadım şuan
Nacarserap bebegim_28 20 haftadan asağıya âşı olmayin… banada sağlik ocağı gun vermişti ve o zaman 17+2 oluyordum doktoruma soyledim… hahir kesinlikle erken dedi sağlik ocağına düşük tehlikem var doktorum izin vermiyor de 20. Haftayı bekle dedi bana…