Deniz-acar33 Hem 8 hafta hemde 10 hafta da kahverengi akıntı gördüm korkmalı mıyım bu durumu yaşayan var mı😔
hunilimom Deniz-acar33 normal degil canım benim de iliskiden sonra olmustu 10 hastalıkken hemen ilaç başlamışlardı sende git ihmal etme
gldnn Deniz-acar33 benimde oldu doktor bana progestan vermisti ama sen ihmal etme doktora git saglik sonucta
aktkr Deniz-acar33 ben bugün tam 10 haftalık olduk ve hiç öyle renklerde akintim olmadı bi tek beyaz akıntım oldu oda normalmiş zaten oluyormuş. Ihmal etmeyin bence.
fatosd84 Deniz-acar33 var ben yaşadım bugün 10.haftaya girdim 9a girdiğimde başladı doktorum progestana başlattı kesildi kahverengi lekem doktor normal dedi bebeğimizi gördük şükür kesede kanama yoktu.
fatosd84 aktkr Ayyyyy nasip eğer aralık da gelirlerse seneden 1 yıl alarak gelecekler sağlıkla gelsinler inşallah 18 aralık 1 ocak arası bakalım ne zaman gelecekler kuzular🤲
aktkr fatosd84 inşallah 1 ocak olur ya sırf o sebepten öyle istiyorum bende. Yazık doğar doğmaz 1 yaşına girecekler.