ElifNilMom Merhaba kızlar yenidoğan için hangi marka bebek bezi tercih ettiniz ? Islak mendil mi temizleme pamuğu mu kullanacaksınız
Bissa ElifNilMom prima premium care tercih ediyorum ben bebek bezinde ıslak mendil olarakta uni baby kullanıcam etrafımdan bu tavsiyeleri aldım bende canım
Happy46 ElifNilMom 19 gün oldu doğum yapalı prima premium care 1 numara aldım memnunum ıslak mendil uni baby yeni doğan aldım
littleon ElifNilMom sleppy bez aldım ve sleepy pamuk olan ıslak mendilini extradan ebebekten temzleme pamuguda aldım
Sezensu ElifNilMom Prima premium bez tercih ettik. Islak mendil icin sleepy düşünüyorum. Ama ilk 1 ay kadar ıslak mendili evde kullanmayı düşünmüyorum temizleme pamuğu ve sıcak su il temizleyeceğim inşallah
Damlay Happy46 yaa size birşey sorsam. Kayınvalidem yanlışlıkla Prima premium 0 beden almış değişemiyoruzda. Sizce yeni doğanda 0 da kullanabilirmiyim ki ilk günlerde ?
Cigdemveminik ElifNilMom göbek bağı oyuntulu prima aldm ıslak mendilde huggies ve uni babay yenidoğan aldm ama pamuk ve su kullnmayı düşünğyorm
Zeynepecem Sleepy bez sleepy yenidogan islak mendik aldim ilk oglumda prima ve uni almstm ama uni baby almayin derim icerigini degistrdiler buyuk bebegime de sleepy e gecmistim
derinozkaya ElifNilMom ben a101den indirime giren yenidoğan bezi almıstım maddi olarak gücüm ona yetti 🤲🏻 ıslak mendil önerileri icin geldim dalin mi uni baby mi?
Ecenaz345 derinozkaya migros yaknsa 4 tane 13 lira uni baby nin islak mendli canm indrmde a101 de de 3 tane 13 blgn.olsn
Mirosunannesiyim derinozkaya kaç tane var içinde canım fiyatı ne kadar bnde a101den almayı düşünüyorum
Kuzeymiraa ElifNilMom insagramda mühendisin oğlu var bütün ürünlerin içeriğini incelemiş hepsini okuyun öyle Karar verin baya iyi oluyor 😊
Gulcan_89 ElifNilMom Önceden unı baby ıslak mendil almıştım ama içeriğinin değiştiğini öğrendim. prima pure bezi ve prima Pampers aqua Pure ıslak mendil aldım. Normale göre biraz daha pahalı ama en azından içinde kimyasal yok👍🏻
Aysetk littleon teşekkür ederim:) ıslaklık göstergesi çok mantıklı bir şey ya, sleepyden insallah memnun kalırım sipariş verdim ama gelmedi henüz detaylı bilgi de bulamamıştım
Happy46 Damlay aynen sıfır daha iyi 1 büyük geliyo zaten bide tavsiyem göbek bağının altına bezleyin ben üstüne bezledim iltihap oldu göbeği açıkta kalsın
Kubrabalik Sleepy yenidoğan bez ve sleepy yenidoğan ıslak havlu e bebekten baby me alt temizleme pamuğu evde kullanıcam