Fatima47 benimde 16.haftalarda suyu sınırdaydı ve yaklaşık 10-11hafta kadar devam etti doktorum Allahtan zayıfsın bide kilolu olsan tebrikler hamilesin diyip göndericem sadece suyu o kadar az ki hiç bişey göremiyorum diyodu.günde 3,5litre su içmeye basladım gün içinde hep sıvı tükettim corba ayran vs.hiç artmıyordu suyu ama cok şükür azalmada olmadı.böbreklerinde sıkıntı yoktu idrarını yapıyordu.marjinal insersiyon dediler.kordonu plesentaya ortadan girmesi gerekirken cok kenardan giriyormus buda bebegin suyunu ve beslenmesini etkiliyormus.tabagın ortasından degilde kenarından sıyırıyor gibi düşğn dedi perinatolog.sonradan devrci armudunu kesfettim her gün bitane büyük armut mutlaka yiyordum.size basta ne kadar agladıgımı anlatamam her günüm her saatim gözlerim dolu dolu geçti.kontrole gidioz geliyorz hep aynı ama azalmıyorda.sonra üzülmeyi bıraktm 27.haftalardaydm bu sekilde gidecek artık erken doğum olur ama bebegm yaşar dedim.28.haftada kontrole gittim doktor şok oldu suyu normal seviyeye gelmişti hersey normaldi.simdi 37+0 ız.suyu nerdeyse fazla dicem diyor doktor kilosuda 3600-3700civarı doğarmıs.hersey toparladı yani.en önemlisi psikolojik olarak annenin mutlu ve huzurlu olması🙏Perinatolojide bebegin böbreklerinde sıkıntı yoksa sizdede su sızması olmuyorsa dediklerimi düşünün.benim güzel gitti hersey darısı sizin basınıza inş sağlıkla gelsin melek🙏🙏