caglacaglar Herkese iyi geceler kızlar 2 saatten beri 15 -20 dakikaya bir belimle kasıklarima bi sancı geliyor adet sancisi gibi siddetli 1 dakika sürmüyo.. Sizce doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim sabah olunca mi gitmeliyim???
NurdanHakan caglacaglar sık idrarada çıkıyorsanız eğer Bebeğiniz geliyor demektir Daha önce hiç Doğum yapmamış biriyim yinede tecrübelilerin yorumlarını daha dikkate alın
Nur caglacaglar canım 5-10 dk da süre olarak 20-30 saniye aralığında devam ediyorsa ve pozisyonunu değiştirdiğin halde sancıların devam ediyorsa hastaneye git muhakkak çünkü vaktin gelmiş hafta olarak diyorum canım riske atmaya değmez. Sen sancılarını daha iyi ayırt edebilirsin yalancı sancılardan. Önce panik yapma ılık bir dus al evde biraz dolan (: en güzel ihtimalle meleğine kavusursun (: Allah yardımcın olsun canım
Selmasntks Sancılar 5 dakika arayla gelene kadar bekle 5 dakikada bir düzenli olarak gelirse hastaneye git
NurdanHakan caglacaglar hayırlısı insallaj eğer Doğum ise sağlıkla en az acıyla Allah kucağına almayı nasip etsin bizi bilgilendir acaba kızımız mı oğlumuz mu geliyor bide bu acı Nası bir acı bizlerlede paylaş 🙈🙈 bende beklemedeyim 38.oldum an itibariyle
Deryak Suyunuz falan gelmediyse bence bekleyin hastane de bir şey yapmayacaklar zaten eğer sezaryen olmayacaksanız ya da acil bir durum yoksa
caglacaglar Deryak nisanım geldi 2 gün önce 1 cm aciklik vardi ama suyum gelmiyor su anda en iyisi sabahi beklemek 😔
caglacaglar NurdanHakan oğlumuz geliyor allahin izniyle adet sancisi gibi kasıliyorum karnim biraz oyle kaliyor sonra tekrar yumusuyor ama bel ve karnin asagi taraflarinda cok uzun surmeyen ciddi agrilar oluyo 😔😯😊
caglacaglar Nur evet ılık bi dus alıp biraz daha beklicem gecmezse geliyor demek ki oglum 😊 Allahin izniyle dualarimizla insallah kucaklarimiza alalim
NurdanHakan caglacaglar masallah Allah sizi en az acıyla kurtarırsın insallah hayırlısıyla bu durumda zaten uyuyamazsınız bari evin içinde yürüyün biraZ sancılarınız hafiflesin birinin sancısı tutunca ben çok heyecanlanıyorum Paylaşın bizle hastaneye giderken gittiğiniz falan lütfen
caglacaglar NurdanHakan sabaha ladar hurma yicem herhalde 🙂 paylasirim merak etmeyin zaten sabaha kadar uyku yok 😊😊