Serpil02 Kızlar en başından riskliym diye Mayıs 11 de 4 doz ciğer geliştirici vurundum bebeğimin kilosu 2200 gram sizce doğsa kuveze alınır mı biliyorum reflekslere ve ciğer gelişimine bağlı ama yinede merak ettim
Aysessss Serpil02 senden bir hafta sonra 2.150 gram doğdu arkadaşımın bebeği cnm direk evine gitti bebiş, sıkıntısı yok çok şükür.
Gamzeliemreasel Serpil02 benimde 2200 doğdu 2000 e düştü 2100 olunca çıktık küvezde on gün kaldık 34de doğum yaptım her ihtimale karşı tutuyorlar cnm sağlığı icjn ne iyise o olsn
Serpil02 Aysessss maşallah arkadasinizin aslında haftasında ileriymis bakalım inşallah benimde öyle olurda sagsalim evimize geliriz
Serpil02 Gamzeliemreasel öyle tabiki aslında korkuyorum kuvez işinden daha önce erken doğum kaybın var küvezde kaldı bir kaç gün ondan sebep galiba
Ssz Benim kızım iki kilo doğmuştu küvezde kalması senin ciğer geliştiriçi vurulmuş inş kalmadan çıkar kilosu da gayet güzel neden erken alcaklar
Serpil02 Ssz inşallah canım dün tansiyonum yüksek çıktı biraz bugünde aynısı olursa ya sezeryan yada ilaç tedavisi bakalım duruma göre Dr. Karar vericek