Uzm-Nurse Kızlar 12 haftalık oldum .4 gün önce falan fark ettik, göbeğimin altından aşağıya kadar (dudak başına kadar ) çizgim oluştu 🤭 göbek üstünde yok şuan için çok değişik cinsiyete bağlayan da var bu durumu . Sizce ?
Gulanelis Uzm-Nurse cinsiyetle alakası yok tenim bembeyaz vajinadan başlayıp göbek deliğime kadar simsiyah bir çizgi oluştu bebeğim kız
Dilos1645 Uzm-Nurse hamileliğimin basında benimde öyleydi sindi gögsüme dogru cıkıyor ben cizgiye göre cinsiyet oldugunu düşünmüyorum ve cizgi cıkan cogu hamilede gogse kdar cıktıgını gördüm .çizginin cinsiyet degilde doguma yaklastıkca göğse yaklasıyo demişlerdi cizgi icin ki kendımde inceliyorum doguma iki ay kaldı gogus bosluguma gelmesine 2 parmak kaldı neredeyse
Uzm-Nurse Furkansehla hayırlısı olsun ben öğrenemedim henüz erken ve küçük diyor doktor . Bacak arasında kordon dedi
Beyis Benimde öyle yeni yeni çizgi oluşuyor göbeğimin alt kısminda belli belirsiz o haftalarda daha yoktu sanırım benim bebeğimde erkek
Uzm-Nurse Beyis zaten nedense çevrem hep erkeğe benzetiyor yok çim takvimi yok çirkinleşmedin vs vs . Bakalım rabbim hayırlı evlat nasip etsin heyecanla bekliyoruz 🙏🏻
brcaky Bende çıkmadı ama oğlum olacak, bence o kararmayla çok alakası yok, arkadaşımda çıktı oğlu oldu😂
Uzm-Nurse brcaky haklısınız hiç alakası yoook hii bir şeyle . Cinsiyet zaten döllenme anında belli oluyor
Uzm-Nurse Gulanelis maşallah ☺️ Öğrenince yazarım bakalım ufak tahmin yaptı doktor ama burda değişen cinsiyet postlarından hiç kulak asmadım
Elifffnaz Uzm-Nurse benimde altta var. üst tarafta göğüse yaklaştı yaklaşacak az kaldı. Cinsiyetimiz de erkek
brcaky Uzm-Nurse babadan geldiği için cinsiyet annelerle hiç alakası yok, bu arada bende çin-rus takvimi, yüzük testi ve göbek şekli kız gösteriyodu hep ama erkekmiş. İnşallah kız güzeli bir oğlum olur diyorum😂🧿
derinozkaya Dilos1645 bende öyle duydum canım ikisi birleştiğinde dogum zamanın dediler üstte hic cıkmadı sadece altta cizgi var 🤷🏼♀️😹
derinozkaya Uzm-Nurse ben 28 oldum ikinci aydan beri sadece altta var beyaz tenliyim kızım olacak 🥰🙏🏻
Dilos1645 derinozkaya ben burda duydum cinsiyetle alakası olabilir diye genel duydugum dogum zamanın yaklastıkca cizgi yukarı dogru cıkacak 😊
Miniginannesiiii1111 Uzm-Nurse benimde o şekil göbek altından aşağı cinsiyetle alakası varmıdır bilmem ama erkek benimki arkadaşıminda erkek ama onun boydan çizgi
Tortilla Cinsiyetle alakası yok bende cıkmadı bıle😁 ama eskıler o cızgı gogus arasına kadar geldımı dogum olur derler ordan anlarlarmıs dogum zamanını eskıden.