Wonderanne Spring yani abartmadan yapılır aslında soğuk uygulamada var bebeğin kafasının olduğu yere soğuk bir şey koyuyorsun soğuktan kaçmak için dönüyormuş ama bu biraz canice geldi bana en iyisi ayakları yükseğe dikme ve kasık bölgesine müzik dinletmek
NurseB Zeyzey90 koltuktan aşağı baş aşağı 30 saniye kadar durmak, emekleme vs bunlardan bahsediyor arkadaş muhtemelen yanında biri olduğu sürece doktor da onay veriyorsa yapılabilir tehlikeli değil
Zeyzey90 NurseB @Wonderanne Yok ben onlardan bahsetmedim internette makat geliş bebeği döndürme videoları varya elle müdehale edilen onlar çok tehlikeli dediğim. Yoksa emeklemek egzersiz vs sorun değil tabiki müzik dinletmek vs ☺️ Normal doğurucam diye bebeğin karnındayken itilip kakılmasını doğru bulmuyorum sadece🙏🏻🙏🏻
NurseB Spring benimde makat şuan bende 1haftadır yapıyorum haftaya kontrolüm var umarımm dönmüştürrrr😁
Spring NurseB kaçıncı haftadasınız umarım dönmüştür yaaaa benim de salı günü kontrolüm merakla bekliyorum 😊
NurseB Spring Gerçi benim daha vaktim var gibi 37 ye kadar ama insan bi an önce doğum pozisyonu alsın istiyor 🙈
Wonderanne MinnakLiva yok kız ben elle olanı önerir miyim çok korkunç o ya kanama başlarsa Allah korusun
Spring NurseB yaaa daha erkenmiş sizin 😊 benim 36. Haftaya kadar baş aşağıydı normal pozisyondaydı yani 😊 37 de döndü 😊 şu an 38 deyiz
NurseB Spring ben de son anlara kalmamak içn şimdiden tedbir alayım dedim bizim hiç baş pozisyonu olmadııı hep makat ama sanki döndü gibi geliyor bu hafta hareketlerinin yeri değişti bakalım doğru tahmin mi 😁😂
NurseB Zeyzey90 o şekilde döndürmeye ben de sanırım cesaret edemem riskleri de var zaten. Şimdi anlaştık 🌺😇