Yasanixxxx Dün kontrolum vardı hastaneye gittim ama bebek hic hareket etmiyor neden doktorda iyi dedi bi sıkıntı yok dedi …
Busratm Yasanixxxx Doktor iyi dediyse sorun yoktur. 12 haftalıkken illa hareketini görmek gerekmiyor. Gün içerisinde amniyon mayi içerisinde hareket ediyordur ama doktor muayenesinde denk gelmemiş olabilirsiniz.
Mkblgrlyn Yasanixxxx hareket hissetmeye hemen baslanmiyor dimi? Ama ultrasonds gorunuyor mu? Ilk kez bunlari yasıycam o yuzden bilmiyorum. 2 dusuk yaptim ama kese bile gorunmemisti ondsn soruyorum 11+0 olduk da hareket diyincr merak ettim dogrusu
Cemrenur Yasanixxxx benim de geçen gün hiç hareket etmedi haftamız aynı ama doktor sorun yok dedi kötü birşey olsa söylerdi uyuyordur ya da hareket etmediği ana denk gelmiştir
Meral-5866 Yasanixxxx endişe yapma güzel anne hareketlerin başlaması için zaman var. Bide bebek yeni yeni gelişiyor ya içinde annesi kasları kuvvetlensin ki sana tekme atsın hareket etsin. Kasları ne kadar iyi gelişir kuvvetli olursa sen o kadar bebişini hissedersin 😉hem Allahın izniyle Bir şey olmaz korkma
Yasanixxxx Mkblgrlyn bebek hareketini ben hissedememe suan ama ultrasonda kol bacak hareketleri oluyor ya onu dedim
Ecenaz345 Mkblgrlyn tamamen hissetmeye bn 22 haftada bsladm smdi 29 hftalk suan bir tik fzla oldu hrketleri o hftalarda harketlnse de hssetmezsn kalp atslari hastne de normlse saglklidir ztn
Evita Mkblgrlyn 16dan önce hissedemezsin canım, çok kalın katmanlarla çevrili bebeğin etrafı o da daha çok küçük zaten, çoğu kişi 21den sonra başlıyor. O hissettim sananlar gazla karıştırıyorlar.
Yasanixxxx Tulay111 ne güzel söylediniz o an doktora gitme heyecanıyla herseyi unutuyorum soracahım sorulari daha 😀
Eemmyy Yasanixxxx kuzum ben 2 gün önce 12+4te gittim. Her sabah kahwaltıdan önce 3-4 tatlı kaşığı pekmez içerim. Sonra kahwaltı yaparım. Pekmezden midir nedir bilmiyorum benim ki içimde hopluyor zıplıyordu. Çokk güzeldi. 🥰😍😍Sende tatlı bişeyler ye gitmeden önce hareket eder büyük ihtimal😊😊
Hashasim2020 20 haftalığım normalde ama ultrasona göre 22 hafta bebek 2 hafta önden gidiyor ve şimdiye kadar bebeği bir kez bile hareket ederken görmedim hep yatıyor annemlere bile demiştim milletin çocuğu kıpır kıpır benimki dümdüz yatıyor DİE 🤣
emine-lina Hashasim2020 hahahaha aynı biz 😁 hemde poposunu dönüp yatıyor öksürüyorum çikolata yiyorum su içiyorum bana mısın demiyor. Babası kılıklı az galiba galesiz 😁😁 ama doktorumuz sağlıklı diyor. Aman sağlığı yerinde olsun da gerisi mühim değil artık
Unsalinn_Annesii Yasanixxxx 7+1 de kalp atışı keseyi görmüştüm sonra gittiğimde 13 haftalıktı ve o kadar büyümüştüki şok oldum nasıl hareketliydi doktora şaşkınlıktan bu benim bebeğim mi dedim o kolları ayakları yerinde duramayan ve akrobatik hareketler yapan 😂😂 çok şaşırmıştım ama herkes denk gelemeyebiliyor kimisi hiç kıbırdamıyor 🌸
Mkblgrlyn Evita hareket falan diyince heyecanlanmistim da 😁 iyi olsunlar yeterki gec hissedelimm olsun