Brokoli 1 ve 2 numara sleepy stokladim. bambudan yapildigi icin alerji ihtimali cok düşük, ona cesaret ettim
ilkbahar Sleepy candır gerisi heycan 😂 şimdiye kadar yazanlardan sleepy alanlar çoğunlukta🙆♀️ ben de sleepy aldım ama stoklamadım her bebeğe her bez iyi gelmeyebiliyo diye 🙂
Ecenaz345 Cansuyldrm6 bn de prima ve slepyy aldm ikisini de denycem ama prima bagmlilik ypyo dye onu ara ara takcm cok takmycm
Meral-5866 Cansuyldrm6 ben prima premium care aldım. Yeni dogan göbek oyuntulu. Sleepy nın kalıpları dar oluyor. Prima bu nokta da ideal yeni dogan rahat rahat girer 😊bez stoklamadım bu iyi gelirse bundan devam ederim yeni dogan oldugu için sızdırma ne de yapmaz. Hep kaka çiş fazla ne yapıyor diyorlar prima sızdırmaz kolay kolay 😊tercih senin
Merlin00 Cansuyldrm6 instramda yikanabilen bebek bezleri satan sayfalar var. Dogal ve zararsizmis. Ben kullanmayi dusunmem ama belki fikir olur👍
AybarsMomy Cansuyldrm6 sleppy aldım ama stok falan yapmadım. Nolur ne olmaz çevremdeki herkes çok memnun ama benim bebeğimde sorun olur mu olmaz mı bilemediğim için hastane çantasına koymak için aldım. İnşAllah sıkıntı olmaz da kullanırız Prima çok pahalı çünkü🙈
Nevink Bizde sleepy aldik 1 numara ama kucucuk benim oglum simdiden tosbik dogdugunda 4 kiloyu gecme ihtimali var olmaz heralde dimi degistirelim diyorum o yuzden onu
Eemmyy Cansuyldrm6 Prima we Sleepy arasındayım bende. Prima bağımlılık yapıyor diyenler war. Ne kadar doğru bilemiyorum 🤷♀️