_YT_ svmlanne pko bilemedim ne oldugunu doktor pko olsaydim soylerdi bende herwey cok iyi kiwi hormonan baska
svmlanne _YT_ doktorun ilgisiz biriyse söylemez bence ya da kafası yoğunsa söyleyememiş olabilir, belirtilerin var mı kıllanma sivilcelenme saç dökülmesi gibi? Kilo var diyosun o da belirti. Olmadı başka bi doktora görün
svmlanne _YT_ hamileyim uğraştırdı beni ama oldu çok şükür stres yapma sende kendine iyi bi doktor bul hormonların düzene girsin önce hormonlar böyleyken sağlıklı gebelik olmaz diye biliyorum
_YT_ svmlanne evet söylediklerin var bende ama doktor söylemedi bana yarina ilacı kullanmamı söyledi peki poco hastalarına hangi ilaclar yazılır? Ne ilac kullandınız
svmlanne _YT_ beni endokrine yönlendirdi doktor hormonal bozukluk olunca endokrin daha iyi ilgileniyo matofin kullandım ben 1 sene boyunca adetlerim düzene girdi önce ondan sonra hamile kaldım ama sen kendi kafana göre kullanma bi yeri düzeltiyim derken başka yerden olma derim
Happybsrn _YT_ tamm o hormonun karşısında yazan sayı sonuçtur normal sonuç birde referans aralığı vardır
Happybsrn _YT_ Google dan hızlı resim yükleye gir oradan yükle resimi siteye aşağıda link çıkıyor buraya kopyala yapıştır