Sevimli_anne Merhaba 37. Haftamdayım bugün bebeğin hareketleri var ama eskisi gibi değil.. Sizde nasıl var mı aynı durumu yaşayan
OzgeSelcuk Sevimli_anne aynıyız canım. Benımde bebegımın hareketlernde azalma var. Bi yerde okumuştum dogum pozısyonunu alıp büyüdüğü için artık hareket edemıyor sadece tekme atabiliyor yazıyordu. Gün içerisinde takip et hareketlerini ciddi azalma varsa tabıkıde doktoruna gitmelisin. Ama hali hatrı sayılır bi azalmaysa korkma onunda yeri daraldı annesi kocaman oldu 🥰♥️🐣
Irazca35 Sevimli_anne bende 37+6 yım büyüdüler artık eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar sadece oynatma hareketleri gibi sağa sola onları yapabiliyorlar yada toplanma şeklinde oluyor ama hissedersin onlarıda
ruveyda98 Sevimli_anne evet eskisi gibi değiller ama gün içinde ediyor haraket şükür sancı kasılma olduğu takdirde bekleme ama git doktora çünkü bazen bebek kendini topluyor kasılmalarda
Sevimli_anne OzgeSelcuk kıpırdanma şeklinde oluyor hareketleri. Bazen çok sert vuruyor ama günde bikaç kez genelde yavaş
ArzuCnbz Kimseyi dinlemeyin hareket etmediginde direk hastaneye gidin . Bir yere toplaması demek SANCI KASILMA demek . Ben o toplanmayla hastaneye geldim gece 3 saat sonra sezeryana alınıcam 2 cm açılma var korkutmak istemem ama önemseyin durmayın gidin.