Nisam21 tabii zor olmaz olurmu ben doğma büyüme İstanbulluyum 27 yaşında geldim Almanyaya gelin 7 aylık evliyim 7 aydır burdayım gurbet nedir iyi bilirim.Eğer Diyarbakırda sana bakıcak kimse varsa ailenden eşinin ailesinden neden olmasın Diyarbakırdada doğum yapıp İstanbula gelebilirsin ama bebeğe işkence olur al getir götür.İstanbul o kadar korkulacak şehir değil ayağını yorganına göre uzattığın sürece millete bakma sen millet biraz ayranı yok içmeye bilmem neyle gidiyor bişey yapmaya derler ya bizimkilerde o hesap param yok diye ağlarlar gider en özellerde doğum yaparlar en iyi kaliteli bebek arabalarını alırlar kıyafetleri tercih meselesi ama bazen bana komik geliyor bazı şeyler tabii kıt kanat geçinebilirsiniz ki kim bu devirde kıt kanat geçinmiyor ki zengin bile kıt kanat geçiniyor yeri geliyor ondan dolayı güçlü ol herkesle komşuluk yapma yanlızım diye akıl vermek gibi hani bilmişlik yapmıyım kendi halinde takıl sonrası gelir Allah yardımcınız olur inşallah görürsün bebiş kısmetiyle gelir