sedahira Meraba hanimlar dogum yapanlar dogum sonrası korse asiri memnun kaldiginiz markasi aldiginiz bi yer onerirmisiniz dogumdan sonra gobegim kalsin istemiyorum zatem hafif kiloluyum
Pamuk123 sedahira Ben ilk gebeliğimde Yamuna latex almıştım ama balenlerden dolayı emziremiyordum sıkıntı yaşıyordum diye sattım bende şimdi daha kullanışlı daha hafif bir şey arıyorum bakalım buluruz inşallah 🙏
Ecenaz345 sedahira ben internetten arkadas onersiyle sipars verdm bklm glck 39 tl kargoyla 49 a gelyo arkadasm cok memnun sezeryan oldu bir ay once ama dgum ypmms gbi suan
Kbracoskun sedahira yamuna aşırı pahalı zaten daha uygun aybi ürünü satan yerler var ben 190 TL ye hem korse hemde korse tayt aldım ve inceledim alan herkes memnundu Always Fit Korse Instagram’da. Deneyemedim tabi ama elime ulaştığında inceledim guzele benziyor kaliteli. Bakalım ☺️🤷
Nevink Pamuk123 yamunanin kalca bacak gobek ve gogus bir cok bolgesini kapsayan bir korsesini gordum o balensiz ona bir bakin isterseniz hem bir kac bolgeye etki ediyor hem gogus kismi acik ve yumusak bir sey
Ecenaz345 Milena92 instgram cnm missbeltkorse ck mmnn klanlar vr bnm dha dgmuma 2 ay vr ama smdden aldm 😂
Deryaserkan Bende dün sipariş verdim ama hiç bir fikrim yok ing dolanırken Doğum sonrası tayt diyordu müşteri memnuniyeti de çoktu inş iyi olur bende hafif kiloluyum göbeğim kalsın istemiyorum
Ecenaz345 yumukeller aynen. Bak cnm 100 kiloya ya kadar olyoms hani standart beden olrkms kullannlar baya yorm yapms bende sipars verdm de gelcek iste 😀
Ecenaz345 Taskinalp onun sylemesiyle 4 gun yada 5 gn snra takms glba ama sen yne doktoruna da sor hani ben onn taktigi tarhi.sylyorm😊
yumukeller Ecenaz345 isteği kabul etsinler inceleyeyim bı bende. Benim için daha çok erken. 22haftalik falan şuan ama şimdiden araştırmaya başladım. İnşallah sağlıklı bı şekilde kucagimiza alıp kullanmayı da nasip eder Rabbim 😊
sedahira Hani bu gelinlik giyiliyo yaa arkadan baglamali bisey olmasi lazim celik falan gobegi indiriyomus ama oyle bi korse varmiki bilmem oyle bisy ariyoum