Merveb46 Malatya44 bence bebeğinizin kilosu iyi 2kg nin altında değil en azından en yakın zamanda yanınıza sağlıklı bir şekilde gelir inşallah ♥️♥️♥️
SekerMerve Malatya44 canım şimdi küvezde mi. Benim de erken doğum riskim var 33 haftalık olduk bakalm allahtan hayırlısı
Malatya44 SekerMerve kuvezde 5gun kaldi, 4gunde anne unitesinde beraberdik, şimdi evimizdeyz. Ama benim erken dogum riskim vardi diye 12gun oncesinde ciger gelistirici yapilmisti. Sende yaptir cnm mutlaka..
Wonderanne Malatya44 Allah bağışlasın hayırlı uğurlu güzel uzun bir ömrü olsun hayırlı bir evlat olsun InsaAllah korkma kilosu çok da düşük değil nefes alabilecek duruma gelince çıkacaktır hastaneden 11gun olmuş doğalı gerçi çıkardınız mi bilmiyorum
Malatya44 Wonderanne Allah razi olsun guzel dualarinz icin.. evet cok sukur dun ciktik evimizdeyz. Rabbim orda olanlarida bi an once evine gitmeyi nasip etsin insallah🤲🥰😇
derinozkaya Malatya44 rabbim uzun ömür versin cıkmıssınız cok sevindim inanın 🥺🤲🏻 bende bugün rahim agzımın kısaldıgını ögrendim ilaçlara basladık bakalım 30 haftalıgız daha sizde bana dua edermisiniz 🙏🏻
Malatya44 derinozkaya Ayy insallah zamaninda dogar bebisin cnm. Cok sukur biz kurtulduk ama seninki zamaninda dogar insallah cnm. Dualarimda olcan😇🤲
Aksoytetik Malatya44 dualarımız seninle.rabbim yar ve yardımcın olsun. Kilosu gayet iyi benim yeğenim 35haftalık doğdu kilosu aşağı yukarı aynıydı. Hiç canını sıkma canım hiç bişiy olmuycak hayırlısıyla🙏
Malatya44 Canselugr saol cnm. Evet ic camasirim batmisti baya.. rahim agzi sifirlanmisti ve acilmam 6cmdi..