Öncelikle rabbim ısteyen herkese nasip eylesin,
Hamile olanlara sağlıklı bir şekilde kucaklarina almayi nasıp eylesin, ve doğumda olan bacilarima bol bol sabir ve kuvvet versin ❤❤❤
39+5 perşembe 4.6.20 saat 15 de normal dogumum oldu rabbime şükür ahhh ama ne acilar ne acılar çarşamba günü zaten sabah 8 de hastanede terminim vardi seker hastasi oldugum icin doguma kadar her hafta kontorl altindaydim ve o gecesi çok agrim vardi uyuyamadim bile terminime erken gittim aci ceke ceke, nst de sanci göründü ve 1 cm aciklik eve yollandim evde sancini cek diye ara ara 10 dakikaya bi sancilarim vardi sabaha kadar eşimi işe yolluyacakkene dün sabah bi agri girdi dedim acaba hastaneye mi gitsek cok agrim var. Tabi gittik rutin konrollerden gectim wc de idrar testi icin girdim birden nisanim geldi saat 6.30 gibi neyse nst ye baglandim saat 7.10 da birden yattığım yerde icimde bi balon patlamasi hissettim bildiginiz icimde blup diye birşey patladi 😂 beni bir heyecan tuttu hemen ebeyi cagirdim geldi etti derken yatişim yapildi saat 8 de hastane de. Esimle ayri dogum odasindayiz bu arara yurddisindaniz biz, yine nst ye baglandim sancim geldikce derin nefes alip veriyordum 2 cm acikligim vardi bile ama snacilar daha şiddetli değildi saat 10 da 6 cm aciklik vardi bile beni banyoya soktular rahatlim diye sancilarimi hep derin nefes alip vererek idare ediyordum. Ta kii kusmalarim basliyana kadar beni aldi bi kusma her 5 dakikaya bi sanciyla beraber kusuyorum eşim den allah razi olsun hic yalniz birakmadi beni ben kusarken tabagi tutuyordu hep saçlarımı okşuyordu siz siz oldun o halde kimin yaninda rahat ediyorsaniz o kişiyle doğuma girin !! 8 cm aciklik olunca beni aldi bi ikinma, ikinmak istiyorum ebe izin vermio 2 tanr mükemmel ebem vardi biri öğrenci biri yaşlı, artik sancilara dayanamiyordum 2 gündür de hic uyumuyordum resmen pilim bitmişti 😅 gözüm hiçbirşeyi görmüyordu yari baygin gibi yatakda kivraniodum sancim gelince deliye dönüyordum artik yalvariyordum eveye beni yarim saatligine uyutun lütfen uyumak istiyorum sadece yarim saat uyumak istiyorum hep bunu tekrarlayip durdumu hatirliyorum 😅 sonra bana arkadan igne vurup uyusturalim seni dediler türkçede ismini bilmiyorum suan sanirim epidural mi oluyor 🤔 neyse ki onu kesinlikle istemedim hayir ondan istemiom bana sadece ilac verin yarim saat uyuyimmm dedim sonra tamam dediler bana serum taktilar icine de agri kesici bir ilac verdiler eşimin demesine göre ondan sonra biraz hafiflemisim ben. Tabi ben birsey görmiyorum sancidan 😂 9 cm olunca ebe bi yandan esim bi yandan bana dokunarak teseli etmeye çalışıyorlar ben artik bagiriom dokunmayin bana diye onlar dokundukcs sanki sancilarim daha da artiyordu 😂 9 bucuk cm olunca o iki ebe ellerini verdiler bana hadi simdi ikin ayaklarimi da onlarin üstüne koydum daha rahat ikinim diye ama tabi ne bilim ilk doğumum ve 23 yaşındayım hic bi fikrim yok birden kadin doktoru cagirdilar dedi ki ikinman gelince üstüne çıkıp karnindan ittirecem 😂 ben orda bagiriom naparsaniz yapın çıksın şu bebek 😂 doktorun gücü yetmedi adam doktoru cagirdilar onu kapidan girerkene gördüm iri yari uzun boylu Adam doktor 😂😂 altima bakan 3 ebe altimi konrol eden o sira bir kadin doktor üstüme kendi gücünü birakan bir adam doktor ve arkadan beni ittiren eşim 😂😂 ikin ikin ikin derken aşağıdan bi yanma hissettim napionuz diye bagirdim resmen yirtildigini hissettim ebem altimi kezmiş 😂 neyse bi kac ikinmaya daha yavrum dünyaya geldi 😅 sesini duydum beni tuttu bir sevinc esim yanimda agliyor ve esime ilk dediğim şey gözlüğümü getir birsey göremiyorum gözlüğümü cabuk getir bebegimi göremiom 😂😂😂😂 ve sonra dedim ki dogurdukdan sonra tüm acilari unuttum ikinci bebegi nezaman yapiyoruz 😂😂😂( tabi şakasına, ikinci bebek) simdi yavrum yanimda yatiyor mışıl mışıl … koronadan dolayi esleri hastaneye sadece 1 saat aliyorlar ve baska kimse gelemiyor eş harici bizim burda 48 saat hastanede kalman gerekiyor dogumdan sonra bakalim pazara kadar nasil dayanacam hic sevmem hastaneleri 😤😤
Rabbim hepinizin yardimcisi olsun inanin kiii dogurdukdan sonra herşey unutuluyor ben toplam 6 saat yakın agir sanci cektim,
Size tavsiyem şu ki:
Kimin yaninda rahat ediyorsaniz o kişi doguma girsin rahat rahat bagira bilion rahat rahat ikina bilion ve bu benim eşim oldu ben dogurdum o 40 doğurdu yanimda ..
Dogum odasindaykene sakina saate bakmayin saate bakdikca zaman geçmiyor 😅
Doğum siraci çok çok dua edin ben allaha yalvardim rabbim tüm hamilelerin yardimcisi ol diye cidden inşallah herkes kolay dogum gecirir 😭😭😭
Son olarak asagidan dikiş attiysalar veya hemoroid olduysaniz dogum sirasinda buzluga adet pedi atip dondurun sonra onu ped olarak kulanin aşağısını cok rahatlatıyor.
ALLAHA EMANET OLUN ❤💙