GulcanYvz Kızlar aile hekimi yapmıyormuş devlete de gidemiyorum biraz test bana minibüse binmekten korkuyorum özelde çok pahalı değilse yapayım dedim
Babyy1S GulcanYvz 50tl özelde cok fazla degil az da olabilir bulundugunz sehire göre kan vericegin yerde veriyorlar icecegi
Cas Ben muayene + şeker yüklemesi yaptırdım şeker yüklemesi için 75 Gr glikoz içtim bu yüzden 3 kan aldılar mauayene dışında 15 tl odedik
GulcanYvz Cas aa çok iyimiş peki içeceği onlar mı verdi yoksa eczaneden mi aldın canım ona para verdin mi İstanbul da mısın
GulcanYvz Ozgee11 evet canım İstanbul bağcılardayım evime yakın hemen Medilife Hastanesi var arayıp sordum telefonda bilgi veremeyiz dediler yarında kontrole gidicem gitmişken şeker yüklemesini de yapayım dedim ona göre hazırlıklı gideyim
Ozgee11 GulcanYvz Laboratuvar da arastir bence. Hastaneden daha sakin oluyor ben öyle yapmıştım 😉 gittiğimde tek ben vardım. Kaç mg yapılacağını bilmen yeterli. Muayene ücreti falan ödemene de gerek kalmaz
GulcanYvz Eda_zafer_1 her yerin fiyat farkı ne kadar da çok garip gerçekten bakalım Medilife te ne kadar diyecek genelde tahliller diğer yerlere göre daha uygun Medilife in ama bakalım